19

Флинстоун

преди 3 години

Бокито ли ви каза да мотате докато успее да понапълни шкафито още малкочка.

18

Ох

преди 3 години

Абе тия няма ли най после да седнат на дедовия.то искания,то мучане и накрая нищо.да си отива при землянката.

17

Анонимен

преди 3 години

Всички тези нацисти/националисти/патриоти/родолюбци/недолюбци трябва да бъдат забранени със закон!Не очаквах да чуя такива безумни искания: 1) Не може гласуването да бъде задължително; 2) не може да има образователен ценз; 3) Няма пари за наборна служба, пък и няма такава необходимост.Да не изреждам още. За президента - нищо не разбрах. Ние сме парламентарна а не президентска република, нямам нищо против президента, но това искане е много мъгляв - какви конкретно правомощия искат за него?

16

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че на ГЕРБ им куца коалиционната политика. Много им куца коалиционната политика. А причината е ясна - защото са се събрали "орел, рак и щука", всичко в името на Кокала (тоест властта). За кражбите не коментираме изобщо, те са ясни.Кражби има от политици във почти всички държави, да не кажа във всички. Лошото е че ние и по този показател сме на челно място. Хем бедна държава, хем голямо крадене пада!

15

Анонимен

преди 3 години

Остарели предложения. От къде на къде ще разширяват правомощията на президента? И точно в условията на сегашния фигурант. Ако имаше такива правомощия, да е направил гражданска война

14

Анонимен

преди 3 години

ВМРО се взимат много насериозно. Направо е несериозно да се надуват толкова. Почти през целия мандат на ГЕРБ от тях излизаха само грешки и скандали. А сега ще оправят точно те Конституцията. Смешковци

13

Ко? Не!

преди 3 години

Тия от както започнаха да дуднат за задължителна казарма, съвсем отекоха в канала. И изобщо кои са те?! Един депутат няма да имат след наближаващите избори.

12

Анонимен

преди 3 години

От ВМРО по-големи бандити няма. От едно време е така. И сега е така, само, че са облекли костюми.

11

Обичам ГЕРБ

преди 3 години

На *** прости, нискочели ортаци.Борчета, бандити, криминални диваци.Изро#ди, мър#ши- за тях е народа,докога тази Мутра ще си вее пищоФа?

10

Обичам ГЕРБ

преди 3 години

"На трибуната качва се БКП гербераст.гербераст, гербераст, *** облечен във власт.Във устата му пяна, в очите му злоба,още Червената книжка виси му от джоба.Мутри в пагони под министерските колони, Бият, ритат деца ни, и ги блъскат в бетони.Снимат голата гръд на момиче невръстно.Селфита правят, подхилкват се мръсно.На *** прости, нискочели ортаци.Борчета, бандити, криминални диваци.***, ***- за тях е народа,докога тази Мутра ще си вее пищоФа?

9

Читател от Русе

преди 3 години

Г-н Каракачанов,Борисов,Ан. Мозер,оня от вехтото СДС,"твоя" партньор В.Симеонов,ръка за ръка,тръгват хванати към изборите за 45-тото НС. Ако отстъпите от вашите шест основни предложения за конституционния проект,считайте,че се обезличавате до степен,при която ще преминете в една друга графа,която ще ви стъжни партийния живота след изборите за НС,когато и да са те.Попаднете ли в центрофугата на Борисов,очаква ви съдбата на РЗС. Да сте чували нещо за Яне Янев,аз не съм!

8

Анонимен

преди 3 години

ако е възможно да се обсъжда до средата на другата година или още по добре и по нататък . т.е това е целта да прескокнем годината и като за последно да си дадем такива новогодишни бонуси

7

Анонимен

преди 3 години

И е правилно да не се претупват нещата! Нужно е повече от година време! Време което групировката ГЕРБ НЯМА! ОСТАВКА на МУТРАТА ! На 2 септември всички падат!

6

Анонимен

преди 3 години

Вече от патрЕотизъм и патрЕотични партий ми се повдига. Хубавото е, че на нови избори тия ще гледат парламент само по телевизията.

5

Рев и зор

преди 3 години

Събирайте си чукалата с коалиционните ортаци и да ви няма.

4

АнонимеН

преди 3 години

ТО ТОВА БЕШЕ ЦЕЛТА!!!ДА СЕ ПРОТАКА ВЪЗМОЖНО НАЙ-МНОГО ЗА ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ ПОВЕЧЕ!!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Барни Ръбъл подаде оставка и сега няма кой да им напише мафиотската конституция на герберите, те всичките са неграмотни.

2

бг

преди 3 години

Национализация на приватизираните активи застрашаващи националната сигурност и енергийна независимост на България и съд за виновните- председателя на комисията по приватизация Левон Хампарцумян и други замесени в престъплението!

1

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера какъв е този зор на ВМРО да върнат казармата... Каракачанов и Джамбазки изкат да я изкарат най-после ли? Това беше такава загуба на време като се сетя сега...