8

Мен

преди 3 години

Хубаво е като се говори да не се кара " през просото", защото така хората спират да вярват... По абсолютна стойност на смъртните случаи сме на 22ро, а по относителна (на 1 млн хора) на 25то място в Европа... Та това с второто място по брой починали ни разбрах от къде го взеха и днес всички го разтягат като ластик...

7

Янко

преди 3 години

Като минат край мен красиви момичета и имунитетът ми нараства. Трай бе, му викам аз, още не е дошла зимата!

6

Ваня

преди 3 години

Вируси е имало и ще има със усложнения или без.Не може години да сме с карантини и подобни психозни маскаради.Контрол и сериозни мерки трябват за храните дето ядем,пълни със какво ли не,но е тотално безхаберие а уж са загрижени за здравето на хората.Каква пародия само.

5

Батко

преди 3 години

Тоя изкукал дъртак това го приказваше преди дни в друга медия, сега същото и тук. Що ли му вярвате на Бай Петрунов, да си гледа пенсията. Спрете да давате ефир на такива изкукали старчета и разни смешни математици.Не можем да стоим в епидемична обстановка още година - две-три-пет и т.н.Видно е, че не е толкова страшно, колкото се опитват да го изкарат.Ако беше толкова страшно с тези протести до сега България да е пламнала.Оставка на Бойко Борисов и глупавите му слуги!

4

Анонимен

преди 3 години

"Имунологът добави още, че вирусът става по-инфекциозен, но пък намалява броят на смъртните случаи."Това е пример за грешна логика. В момента всички правят повече тестове, като хващат много повече безсимптомни носители и по-леки случаи. Затова намалява смъртността като процент от "заразените". Нито вирусът е станал по-инфекциозен това няма как да стане без мутация, нито смъртността е по-ниска.

3

Някой...

преди 3 години

...може ли да ми обясни как с ГМО храна ще си подсилиш имунитета; ( ?! Та нали грешката идва от там, че целият ресурс на организма отива за това да се мъчи да разгради непознати за него вещества, което води до всички усложнения накуп...

2

Анонимен

преди 3 години

Да,точно сега се правят туршия и ракия!

1

Анонимен

преди 3 години

В Германия в трицветния пипер откриха инсектициди. Нали тия бо.луци дето ги ядем отслабиха организма.