38

-^-

преди 3 години

Търсят за да има резерви. Текущите като се изпонатръшкант някой трябва да ги замести.

37

Ковид

преди 3 години

После ще се търсят още. Като тези сега се разболеят... Но на министър Вълчев не му пука, пуска обявата предварително.

36

Баце

преди 3 години

Не разраах ква е далаверата?Или трева да се бачка действително?А друуто под масата на кой! Зимане даване как?Кво требва да се праи? Изкам да снам!

35

Анонимен

преди 3 години

Как няма се търсет, те станаха кметове и министри

34

Ванина

преди 3 години

Има места, но повечето са за непълен норматив или в села, където младите не искат да работят.

33

LOL

преди 3 години

Мухахахахахаха..... Няма какво друго да се каже на тази новина.

32

Forrest Gump

преди 3 години

А мутри или хора в администрацията случайно да се търсят?

31

Анонимен

преди 3 години

Има дефицит в затънтените места , там успешно се въвдворява ,познайте кой и тези райони се обезбългаряват - никаква ангажираност от страна на МОН така е още от Бай Тошово лъгаха ни младите учители за Странджа - Сакар ,за Стражица-с малки деца , външна тоалетна , храна - в близкия град , иначе ако искаш ,докато се "подготвяш" с уроци за другия ден- си гледаш животни , сееш си ясно е какво време ти остава за качествена подготовка това трябваше да се реши още преди 50-години

30

МХМ

преди 3 години

До Анонимен. И на нас ни плащаха!!!!!! Не знам на училището какво са плащали, но ние също получавахме някакви суми

29

Shark

преди 3 години

До училище - мъчилище. И сега като не се прави това какво? Имаме няколко полуграмотни, безотговорни и невъзпитани поколения. Всъщност като се замисля доста преувеличаваш. Никога не са ми писали предварително слаба бележка, родителите ми не са ме биели,наказание да, но бой не. Учителите ни наричах там с някакви епитети, и че хора от нас няма да стане, ама никой не ги взимаше на сериозно и в крайна сметка станахме хора. Да видим от сегашните поколения какви хора ще излезнат.

28

123

преди 3 години

Няма вече образование. Какви учители търсят. Боко унищожи държавата.

27

Анонимен

преди 3 години

Ако не са пенсионерите, не знам от къде ще намерят кадри :)) Когато аз бях ученик, през 90-те, имаше доста млади учители и учителки :)) Проблема е, че на никой не му се занимава с деца, които навлизат в пубертета, иначе има желаещи за от 1 до 3 клас :)

26

Анонимен

преди 3 години

До училище - мъчилищеДетския труд и бригадите на полето се заплащаха на училищата

25

училище - мъчилище

преди 3 години

До през царско времеЛоши спомени в края на лятото - първи учебен денПредваррително ти пишат слаби оценки да те стегнат през срока да ги поправиш.У дома всяка слаба оценка се наказваше най-малко с побой и лишеия от игри и забави!Учителите биеха с дървени показалки по черепите ни, крадяха ни за училищетоНаричаха ни гамени,хулигани,невъзпитани,от тебе човек няма да стане,търтеи и пр.Най-щастливия ден беше края на учебната година опорочен с задължително четене.Ходеха по домовете и конфискува

24

Анонимен

преди 3 години

Учителите са с годишен норматив. Езиците , в това число и БЕЛ, са с норматив 648 часа. Другите предмети са с различен. Не ги знам точно ,но май към 720 и повече.Щом е музика 54 часа,това значи -1ви срок -1 час седмично, 2ри срок -2. Тоест човекът си е направил норматива, а това е останало.Този ,който ще ги вземе,трябва да ходи на още 2-3 места, или ако не му стигат, да идва тук и да ги взема. Не е приятно.

23

през царско време

преди 3 години

До НемогаВсеки завършил средно образование ставаше даскал.

22

Ба

преди 3 години

Не ни интересува.Образуванието не ние е приоритет.Пишете повече за Ковид-19,Бойко и Ердоган!

21

Анонимен

преди 3 години

Барни е свободен вече

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2754 Х 12 СА 1 УЧИТЕЛ И ТО С МАЛКО ЗАПЛАЩАНЕА НЕ СА 12 УЧИТЕЛСКИ МЕСТА!!!!

19

Кумка

преди 3 години

Унгарски лъжи и алибализми. Затова и децата си ще са същите - мръсноплъти пъжци, некадърници, близачи. Всяка година по това време имали нужда от около 1000. Имате нужда от 1000 ***, които да ви работят без договор, или с договор от 9 мед и всеки момент готовност за изхвърляне (а парите за заплати присвоени). Имате нужда от СВОИ хора, Еми създайте си ги, *** такива.