23

Анонимен

преди 3 години

Може да се допусне, обосновани предположение,че той самия се е отровил. Рзачитайки на западната пропаганда и подкрепа и обещания ,че ще бъде спасен,той вероятно насам е посегнал на живота си.

22

Sichtpunkt

преди 3 години

Сталин никога не е казвалКакво значение има казвал ли го или да? Избил милиони РУСНАЦИ! Дет се вика избил е маята на Русия и я е кастрирал, оставил само такива като него- азиатци!

21

Симеон Радев

преди 3 години

За забелязване е, че когато се касае за руския престиж в България, нашите русофили са много по-непримирими, нежели самото руско правителство. Това се дължи , разбира се, главно на факта, че те са тук , в България *** на руския престиж , с който тъй много злоупотребиха за свои користни цели, щото отвратиха самата Русия. Но често пъти тяхната цинична защита на руските интереси се дължи на невежество. Русия в началото на ХХ век, изд. Св.. Климент Охридски, София, 2010 г. стр. 233, 234)

20

Анонимен

преди 3 години

До 1 ЧебурашкаПриятелю, това е един от случаите, когато размерът няма абсолютно никакво значение. Тук трябват други неща, главните от които са акъл и кураж. Не се ли питаш, защо въпреки несъмнено великанския ти ръст, още не са те избрали за президент? Но ти не се отчайвай. Ще се намери и за теб поприще. Предполагам с готовност биха те взели на сезонна работа в някоя градина да береш круши. Там ръстът деиствително е от значение.

19

Анонимен

преди 3 години

Това е художествена измислица на един писателТози "писател" измисли милионите избити от сатрапаСмустака.

18

Sichtpunkt

преди 3 години

А има ли едно престъпление в света, което не е извършил Путин?Е кой го е поръчал Навални? Руските служби твърдят, че знаели дори какво яде, така са го следели, а пък нямат представа кой го е отровил! И още нещо, Немцов беше убит показно в близост до Кремъл, а убиеца все още не е разкрит. Нали руските служби са най - силните служби....??

17

гонеколог

преди 3 години

До 14 АнонименАма той си е такъв по рождение. Като се родил е паднал на главата си та оттогава е така

16

Анонимен

преди 3 години

Кой нормален вярва на късия?

15

Анонимен

преди 3 години

до 1 Чебурашка - Сталин никога не е казвал Има човек - има проблем, няма човек - няма проблем. Това е художествена измислица на един писател, ти се хващаш на всеки фейк като шаран на кука с червейче

14

Анонимен

преди 3 години

Усеща се днес леко активиране на сороските *** но безрезултатно ! С тия рехави протести Пинокио им взе силата но Стъки ще ги оправи скоро

13

Анонимен

преди 3 години

Мухоморката е изветряла......

12

Анонимен

преди 3 години

До ПитанкатаА има ли едно престъпление в света, което не е извършил Путин?Урагана в щатите сигурно пак на него ще го лепнат.Интересно, какви обяснения са намирали преди той да стане президент?

11

Анонимен

преди 3 години

Вече и да отровят опонента не могат.....а бяха най-"добрите"Палачи.

10

Чебурашка

преди 3 години

Путин обича да имитира своя идол Сталин и да следва неговите завети:" Есть человек - есть проблема. Нет человека - нет проблемы. Смерть решает все проблемы." Но понеже ботушите на Сталин, които е нахлузил са му много големи се получават и гафове.

9

Питанката

преди 3 години

Има ли поне едно, от хилядите извършени престъпления, за което Путин си е признал?

8

Анонимен

преди 3 години

До 6 Баба ВангаТи ке легнеш преди них ...

7

учуден

преди 3 години

До 1 ЧебурашкаДоста рано днес си се надрусал тъй !

6

Баба Ванга

преди 3 години

Русия ке се оправи когато двама Владимира се съберат в мавзолея на Червения площад!

5

Анонимен

преди 3 години

До Истината, 3,Не се опитвай да мислиш! С написаното доказваш, че не можеш да мислиш. Изпилили са ти мозъка за да бълваш глупости.

4

Джонсън

преди 3 години

Дано на Кратуната, Цацара и Каскета да получат такова разстройство на телесата си и ни....