9

Диана

преди 3 години

Не се опитвайте да си измисляте глупости.Анджелина е болна,махна си гърдите,тя е с пластика,махна си матката и яйчници.Жената се бори да е жива,след като майка й,леля й починаха от рак.Просто носи гени ,които й носят болести. Грижи се за децата си и иска спокоен живот!

8

Мен

преди 3 години

Смъртта казала на Бог - На мен най са ми забавни тия със здравословния начин на живот...

7

Анонимен

преди 3 години

Не го пожелавам на никой, но като се разболее човек и иска да си върне здравето е готов на всичко и тогава вярвайте ми не правите компромис с това, което ядете, защото повечето неща в магазините са пълни ***. Аз за себе си реших да си приготвям всичко сама вкъщи. Като разберете че имате алергии и непоносимости към всичко, тогава ще Ви питам орторексия ли имате, веган ли сте или от Бяло братство. Затова не е хубаво да се присмива те на хората, които се хранят здравословно.

6

Анонимен

преди 3 години

Боко тулупa не го лови това.Дигнал е 100 кила покрай евраците

5

до 4

преди 3 години

Яж си кренвиршите, не приказвай с пълна уста

4

Анонимен

преди 3 години

Като чуя Анджелина Джоли и Виктория Бекъм и веднага се сещам за понятието "Съвременна вещица". Мерси подобни скочибри да са кумир на някого.

3

Коко

преди 3 години

Болезнено изкушаващо е да съм в компанията на Джоли (по-скоро със същото, но от близкото минало), сега сигурно и балкански шпек не яде :( Плача!

2

Анонимен

преди 3 години

Статията е глупава

1

Анонимен

преди 3 години

В България нямаме такива проблеми,нито комплекси и не сме вегани и тази статия е ***.