7

Феминистът

преди 3 години

До До 1Можело да продължи с години. А ще продължи ли? *** ***, наливащи акъл в кухата ми кратуна, знаят ли това? А знаят ли, че масовата динамика е непредвидима и остава непредвидима и за всички други неща, които имат масов и случаен характер? Но за другите непредвидими неща нито дума, защото трябва да *** да живея, само със страха от COVID-19.От кухи *** поливане за кухата ми кратуна не искам.

6

Феминистът

преди 3 години

Познавам човек с малки тризнаци на по няколко месеца. И трите деца хванаха пневмония, минаха през болница и се оправиха. Това не ви ли звучи по страшно? О не, разбира се, нямаха COVID-19.

5

Даниел

преди 3 години

Смешници...Никой не ви вярва на глупостите вече. :D

4

До 1

преди 3 години

Ами опитват се да ви налеят в *** четири, че тава не е грип, а нов не известен вирус ,който може да продължи с години и да има последствия , като испанският грип отнел животът на 30 милиона души в цял свят за две години ,и нямаш никакви гаранции, че утре ще си заразен и ти.

3

С.

преди 3 години

Има десетки болести които биха могли да засегнат новороденото в много по-голяма степен, но от тях не правят новина.

2

Това

преди 3 години

ли ви каза теста.А ве стигнахте дъното.То не беше възрастни после на средна възраст и после младежите и на края бебетата.

1

Анонимен

преди 3 години

И какво се опитвате да ни кажете с тази новина,и още ли не можете да схванете че никой вече не го взима насериозно смешния ви Ковид?