54

Разкарайте го

преди 3 години

тоя грозен *** и стига сте ни го натрапвали! Нямам нищо против ***, но съм против да ми дават акъл! И няма какво да я жалите - и тя, и родителите й се нагушиха здраво - каквато беше и целта на занятието.

53

уужас, горкото!

преди 3 години

ГТ е най-яркото потвърждение, че ни наложиха идиoкрация! Човече с лека oлигoфрeния, превърнато от медиите в герой.

52

Анонимен

преди 3 години

яхта, която излъчва нулени въглеродни емисии, но е са излъчени тонове въглеродни емисии в процеса на нейното изработване и поддръжка. Ако Грета иска да спаси планетата, да спре да яде и да излъчва метан докато храносмила, а нейните родители да спрат да я изкарват пари от манията й, че става гадно.

51

хахахахаха

преди 3 години

Да,това е ОСНОВНАТА новина за годината....Ей,страшна работа...

50

Анонимен

преди 3 години

Цяла година обикаля да хленчи - светът е по добро място в резултат.

49

яс вийнитооо 1 том

преди 3 години

яс я чекам на контра пртизта със стъки тя на училище ша ходи видити ли

48

Аз казах

преди 3 години

Карам го това вчерашно ... на село. Може да разполага с целия инвентар от мотики и лопати .. да види кво е труден живот и драма. Кво ходи са кара .. г*з път да види е нейната работа. Незнам кои ше го вземе туй за жена ... Кат вземе да ти са тръшка що съ е напил човека в кръчмата

47

Тролеше по поръчка

преди 3 години

на евреиските фондации - това правешеи понеже глупостите с глобалното затопляне не свършиха работаевреиските фондации наредиха на марионетките си да обявят пандемия

46

Шалом Гоим

преди 3 години

Като сте подкарали еврейска пропаганда, давайте напишете нещо и за дневниците на Ане Мари Франк! Холокоста също не е редно да ме бъде споменат, зер, 6 милиона евреи!

45

Анонимен

преди 3 години

Грето ,нямали да си намериш някое гадже,че да има с какво да си играеш,стига си скитосвала с празнословила,тези ти отнеха детството за пари и да те разкарват като мечка на панаири!

44

147

преди 3 години

До АнонименТийн ЕкоАктивистка с аутизъм тръгва на даскало ?===В кой клас ще бъде?

43

Грета...

преди 3 години

Грета, царица на ми... иначе да, училището е задължително...

42

Ай стига

преди 3 години

Напишете и за Шурда Визентал и за Клотилда Зелцбиндер как са си изкарали лятото. Колкото безсмислени седмокласнички намерите на планетата, опишете ни в подробности живота им.

41

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТази наистина в главата много прилича на джуджето от Кремлин.Като нищо да му е дъщеря и част от плана за дестабилизация на Европа/САЩ. Досега не съм чул Грета да е казала нещо за най-големия замърсител - Китай, приятелите на ферментиралите рашки.----------Ти пък нищо не каза,че повечето заводи и бизнеси в Китай са европейски и американски.

40

Мишо

преди 3 години

Чудя се кой плаща сметките на тази безделничка. Да дойде в България да даде некой лев на пенсионерите та поне едно добро дело да свърши!

39

Кина

преди 3 години

Спрете да ни занимавате с това БОЛНО ДЕТЕ !!!

38

Дикембе Мутомбо

преди 3 години

Грета е бяла не може да спасява света, робовладелци,расисти!

37

Анонимен

преди 3 години

дреме ми на дедовиятова ол.иго.френче не предсавлява интерес за нашия народема 100 по важни неща

36

Анонимен

преди 3 години

Да си стои в училище до 68г. поне че тъкмо бяхме позабравили за нея

35

Анонимен

преди 3 години

Тази наистина в главата много прилича на джуджето от Кремлин.Като нищо да му е дъщеря и част от плана за дестабилизация на Европа/САЩ. Досега не съм чул Грета да е казала нещо за най-големия замърсител - Китай, приятелите на ферментиралите рашки.