218

Анонимен

преди 3 години

Добре че беше Западът, че сега в цяла Русия щеше да се шпреха немския.

217

Подробности

преди 3 години

При първият ядрен взрив - проекта Манхатън никой не е знаел какво да очаква, имало е опасения че от високата температура кислородът в атмосферата може да се запали и да има катастрофалн последици за планетата.

216

Анонимен

преди 3 години

До БобиБоби, ти си неграмотен. Виж точка едно и си виж датата и ако претендираш, че не си я объркал си дай източника.Нищо не съм пропуснал. Споменатите проценти са за сумарно от всички разполагаеми по това време (края на 41, началото на 42ра) бронетанкови и стрелкови единици, тъй че няма значение на кой фронт са били.Абсолютно неграмотен си.

215

Стресна ги

преди 3 години

През 1961г. е началото на Караибската криза. САЩ през 1961г. разполагат оперативно-тактически ракети Юпитер в Турция които достигат до половината европейска част на СССР. Хрушчов взривява бомвата за да покаже на американците,че и те може жестоко да пострадат нищо,че тогава СССР няма в близост ракети до САЩ.СССР я имат ,я нямат 20 междуконтинентални балистичне ракети, но Хрушчов им показва, че с няколко термоядрени заряди ще им нанесе повече щети от цялата сюрия ракети в Турция.

214

Анонимен

преди 3 години

До БобиБоби, ти не само че не можеш да мислиш, ами и не можеш да четеш.Нали пита за доставките по ленд лийза преди решителните битки. Защо ми цитираш производството през ДЕКЕМВРИ 45ТА? Забрави какво пита ли бе, пич?

213

K6

преди 3 години

Хората от този край на света са все още с болни мозъци , сега с едно мигване и може да унищожат планетата , Пази Боже да не се появи някой психопат който взриви планетата. Вече изчислихме и доказахме че ако взривят съвременна бомба атмосферата ще изчезне

212

до 273 и 274

преди 3 години

Това, че си създал мощно оръжие, не означава, че мразиш хората...................в науката това се казва борба за приоритет и самодоказване и няма нищо общо с това, дали обичаш или мразиш хората!

211

До Анонимен 273 и 27

преди 3 години

Това, че си създал мощно оръжие, не означава, че мразиш хората...................в науката това се казва борба за приоритет и самодоказване и няма нищо общо с това, дали обичаш или мразиш хората!!!

210

Аристотелович

преди 3 години

Да не забравяме че уредите по света отчитащи земетресения записват "вълна" която обикаля земното кълбо ДВА пъти.Тази бомба много помогна на всички да се поотпуснат и спрат с ексалациите, чак до ден днешен държи влага.Добре че Хрущчов каза на учените да намалят мощността наполовина. Че те бяха планирали...

209

Анонимен

преди 3 години

Наркомани!!!

208

до 273

преди 3 години

Жаждата за власт и величие е по силна от обичта към хората.И отвъд океана - по същия начин.

207

Анонимен

преди 3 години

Толкова да мразиш хората, че да създадеш такова оръжие...

206

до 265

преди 3 години

Доколкото знам Ролс-Ройс са едни от първите производители на реактивни двигатели, та до ден днешен, макар че с колите са по-известни. Тях не ги мисли, добре печелят.По-добре виж тая ракета с 8М скорост Рашката колко може да изкара от нея, освен да си си съсипва бюджета.

205

До Анонимен 269

преди 3 години

Хаха.....................много грешиш, брат'чед...................така е било преди 100 години, сега истинските американци са цветнокожи...................черни или от испански произход, белите станаха малцинство................това е , така да се каже, еволюция на нацията!!!!!

204

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 269Русофилите станаха като македонците: Луно, лунооо, земьо макЕдонскА!

203

Анонимен

преди 3 години

Понеже виждам пак заиграване с това че някой бил българин щв кажа, че истинските американци са червенокожи!Робърт де Ниро е от италиански и ирландски произход. Майк Масимино, американски астронает е от италиански произход. Мелания, жената на президента на САЩ е от славянски произход - всички те са американци!Не са българи, не са руснаци, не са словенци, не са италианци!!!

202

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 261Не забравяй, че АМЕРИКАНЦИТЕ ТИ ПОЗВОЛЯВАТ да драскаш тук. НИКОГА не го забравяй. А писма, публикувай писмата на изтезаваните в Белене. На безследно изчезналите, с които а хранили прасета в лагера.

201

Анонимен

преди 3 години

До ХахахахахахахахаА как се превежда думата "богатир"?:)))))))))))))))

200

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Някакви неориентирани бозайници ми слагат минуси на изказването, чеДумата Говeдo е цензурирано със звездички, ама кpaварите си знаят какво представляват!Та в тази връзка искам да попитам как се превежда на български език английската дума COWBOY - не е ли крaвар?

199

Анонимен

преди 3 години

Как разбирате мотото на довоенната сталинска доктрина "война малой кровью на чужой территории" отнесена към сегашния момент. Не визирам никоя конкретна държава, но според мен има аналогия с някои от сегашните...дори неруски говорящи.