337

Анонимен

преди 3 години

Подал оставка, за да не ходи на среща в Брюксел за корупцията в Бг. Но тази новина не я отразихте, нали? Занимавате хората с училището от 15.09, с имунната система на мъжете, с К19, катастрофи и какви ли не битовизми.

336

Анонимен

преди 3 години

Напускането на Цветанов на ГЕРБ в най-тежкия момент за ГЕРБ,беше голяма грешка,сега се развилняха крадливите олигарси и марионетките им,сигурно вдиганаха банкет,че Цветанов напусна ГЕРБ и е сред протестиращите и няма да има правосъдие.

335

Анонимен

преди 3 години

Можете ли поне да кажете някакви основателни причини,заради които е подадена тази оставка?Аз не виждам никакви причини за оставката,така ли ще уволняват всеки честен човек?

334

Handel

преди 3 години

До 8888Защо бой да заслужава? Не си ли чувал че всички крале и императори си имат шутове?

333

Анонимен

преди 3 години

До ВидевВидев, вземи се уточни - каскета ли пази закона, ортака му правосъден министър ли, или си от тяхната групичка дето тотално не познава българските закони?

332

Долорес Ибакури

преди 3 години

Тия дето хвърлят оставки, Цвъки ги лъже, че като направи партия и вземе властта, пак ще са министри.

331

Видев

преди 3 години

Кой не харесва правосъдния министър Даниел Кирилов?НАРУШИТЕЛИТЕ НА ЗАКОНА

330

Анонимен

преди 3 години

Друга оставка трябва, друга...

329

Ф.С.В.

преди 3 години

Чудих се? -Чудих се?- И накрая се СЕТИХ!!- Ами това е Българският ДАНИ ДЕ ВИТО!!

328

Анонимен

преди 3 години

ръбъл,седи си ве

327

Заглавиетоооо :)))

преди 3 години

"Правосъдният министър Данаил Кирилов хвърли оставка" :))) Нищо не е хвърляло човечето. Беше привикано, шамарено зад врата и после с характерен поглед на бит по$мияр подаде оставка. Това е положението :)

326

Анонимен

преди 3 години

И конституцията им е за изхвърляне...

325

Щерю

преди 3 години

"Момчето си отива" е един хубав български филм, но кой по дяволите очаква "От нищо - нещо"...

324

Анонимен

преди 3 години

Сбогом........................Барни.................Хаха..........................на никого няма да липсва "корифеят в правото" Даниел Кирилов.....................ни наистина може да се пробва за комедиен артист................прав е колегата по-долу!!!!

323

Митко-любопитко

преди 3 години

Как я хвърли таз оставка Дани Кирилов - със засилка или от място ?

322

Ха-ха-ха

преди 3 години

не обвинявайте за нищо Дани... той едва ли подозира че е правосъден министър

321

Далай Лама

преди 3 години

Не изрежем ли огромният,гноен цирей - Фигуранта , няма да има оправяне на Родината !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Този цирей се разраства и скоро ще се пукне ,като ще залее с гной държавата !!! Бдете , българи !!!!!

320

Ф.С.В.

преди 3 години

Сбогом Барни- ще ни липсваш- Но между другото се пробвай в Холивуд-Там търсят Комедиини Актьори.Да не забравяме че Луи Финес беше почнал на стари години да участва в филми!!

319

Магистрат ( кастрат

преди 3 години

Този акт показва , че правосъдие в България не е възможно ! НЯМА ПРАВОСЪДИЕ ! А няма , защото никога не е имало воля за такова. Ето, днес е възможно - уволнение на всички съдии и нов избор ! Както и нова Конституция ! Само така можем да изхвърлим кърлежите и плевелите на България - комунистите !

318

До варненеца!

преди 3 години

И комунизъма ни беше фалшив, и "демокрацията" ни е такава! И двете ни състояния се дирижираха от едни и същи хора, направиха нов бардак със старите си к.урви!? Сега пак ще стане същото на изборите, к.*** на Боко, ще се сменят с нови, сводници колкото искаш в България!