69

Анонимен

преди 3 години

До Един от СеверозападаКогато са приватизирали държавната собственост в България по време на прехода,са били приватизирани и службите в България и те работят заедно с ЕС и САЩ,така,че приказките ти за отдавна умрялото БКП са направо смешни!Беше застрелян шефа на архива и архива стана чужда собственост.

68

Анонимен

преди 3 години

Не може да допуснете протестиращите да вземат властта,те непрекъснато показват знаци на закани за масова смърт и убийства,просто не може да допуснете убийци и мафия да управляват България,малкото протестиращи не разбират какви са тези знаци, дори главните участници в буненето на властта,не разбират тези знаци и че те са знак за бъдещ геноцид над населението с тези знаци,показани на протестите!Вие сте луди,ако ги оставите да вземат властта!

67

Карантина

преди 3 години

Затварайте всички градове !Стига са щъкали на почивки по морета и балкани !Заразихте цялата държава !Това безхаберие никъде го няма !Мазки не помагат от тая зараза!Само затваряня на градове с над десет случая !

66

Щерю

преди 3 години

Не си истински българин, ако в хладилника си нямаш поне едно шише от марково малцово уиски, пълно с, пъти по- харна от уискито, домашна плодова ракия...

65

Ковидиоти

преди 3 години

До края на септември КОЯ година?

64

Бат Рамзи

преди 3 години

И3POДИ!

63

Анонимен

преди 3 години

До края на света бе , кво си играете

62

Кокала

преди 3 години

Да се чуди човек,кое е верно!Ако има пандемия,то правителствотозаедно с премиера е по-добре даподаде оставка заради народа,а не да продължават протестите и така дасезаразят хиляди протестиращи,но явно или искат да намалят противниците си или са жадни за кокала....

61

Анонимен

преди 3 години

удължете го до края на мандата си кво си играете само месец след месец

60

случаен

преди 3 години

До Анонимена когато през целия си работен ден трябва да си с маска? тогава какво? кеф ли ще ти е?!

59

Един от Северозапада

преди 3 години

Споко, след редовните избори ще отпадне. И ако Баце ги провежда, ще видите и "Твърдия брус"... Сега още се прави на внимателен и възпитан, както при ново гадже, докато и свали гащите, а после.....После си го знаем. Вече нищо не ме учудва.Ще ме учуди, обаче, ако има поне един от известните гербери, кайто е имал прохесионален успех преди да се докопа до властта, без да е бил член на БКП, без да е бил от ДС, или родителите му да са били такива.Един единствен, успял сам, от нищото???

58

Ванката

преди 3 години

Маската защитава толкова колкото гащите от аромата на пръднята, говорим за масовите маски ;) Истинска маска за защита е от типа на противогаз, хайде да видим колко от вас носят такива отговора е почти 0 хайде със здраве и добре дошли на Игрите на Глада!

57

БОТОКСА

преди 3 години

БОЯДИСАНАТА КОСА И БОТОКСНИЯ РЕШАВА ПО ПОВЕДЕНИЕТО МУ ИЗКАЗА МУ СЕ ВИЖДА,ЧЕ ЛИЦЕТО Е С СЕРИОЗНИ ПСИХИЧЕСКИ УВРЕЖДАНИЯ,НО ТОЙ РЕШАВА.ВЗИМА РЕШЕНИЯ .ТАКОВА ЛИЦЕ ТРЯБВА ДА Е ОСВИДЕТЕЛСТВАНО С ШИЗОФРЕНИЯ И ДА СИ СИДИ В ЛЕЧЕБНИЯ ДИСПАНСЕР ОПАСЕН Е ЗА СЕБЕ СИ И ОКОЛНИТЕ!

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55 е ти добре си с маска. Ама зададе ли си малко логически въпроси?

55

Анонимен

преди 3 години

ред е на мухобойко

54

Анонимен

преди 3 години

Защо не се съсредоточиш и напишеш един , но смислен коментар. Доста зле изглежда през 5 минути да досаждаш с коментари.Остави и другите хора да имат мнение.Аз лично смятам, че не е изненадващо удължването на извънредната епидемиологична обстановка и не се затруднявам за 15-20 минути дневно да съм с маска на закрито.

53

Анонимен

преди 3 години

Които има достатъчно ум, носи маски на закрито. За 20-30 минути, не е никакъв проблем.

52

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен39ами те са си го казали,макар и като "лого":-"ГЕРБ-*** за Ефикасно Разграбване на България"....за това де що има глууупендер,се за под крилото на Баштицата са натиска..

51

до 43

преди 3 години

Абсолютно. Те са ни дресирали вече - сложи маски, свали маски, сложи маски, пунктове КПП-та, психоза и т.н. като кучето на Павлов, само дето кучето е по-умно и изпълнява само команди в които намира някакъв смисъл, поне лакомство/морков да получавахме, а тези психопати са решили да действат само с тоягата.

50

Анонимен

преди 3 години

DO 48 А ти продължавай да си верваш, че няма вирус, този е само пробен не мори толкова масово, споко и друг ще ни пуснат по-силен - психопатите, които управляват света/това го казват психиатрите има клипове в youtube гледайте/.до 39 "Защо всички глупендъри са в ГЕРБ?" - Ами помисли си - защото са управляваща партия. Преди бяха в БКП, БСП, СДС, НДСВ....много къса памет имаме или сте твърде млад за да знаете