41

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИскрен Веселинов е завършил бившето ИСИ, сегашно УАСГ със специалност строителен инженер, но никога досега не е работил като такъв, а е станал "войвода" от ВМРО, макар че Русе е доста далече от Македония. От Право не разбира нищо, абсолютно нищо! Ама се бута да говори за конституция, ерзац-инженерът... В БГ всеки разбира от всичко, но не и от това, за което е учил цели 5 години висше образование...

40

Милиционерски номера

преди 3 години

Вие с ГЕРБ сте големи търгаши! Накрая с твзи си милиционерски хитрости ГЕР ще падне от власт, а вие няма да влезете в следващия парламент. Ще видите НС през крив макарон!

39

О хо хо до 18

преди 3 години

Нито Белене, нито турски поток ще се състоят. Той вече и Путин това го разбра. Само ти не си. Това са хватки за пред фсб. Иначе следва инхибитор на холинестеразата!!!!

38

Баба килотка

преди 3 години

Ало ВМРО какви ластици разтягане,ама и баба от село трева не пасем.големи глупости говорите.акъл до 0.

37

До калеко Алеко

преди 3 години

Само в твоята глава е истинският катун.Явно си главен катунджия.

36

Анонимен

преди 3 години

Мазен гаден тип. Народен представител бил! Оставка!

35

Анонимен

преди 3 години

"Веселинов подчерта, че не трябва да се прави Конституция за Румен Радев, а да се прави Конституция на България за следващите 30-40 години. Според него има конституционен дефицит по отношение на ситуации като днешната, в която институциите воюват."Във всички демокрации има случаи властите да воюват - пресен пример Президента Тръмп и конгреса. Но те не си преправят конституциите както им е по-удобничко

34

Анонимен

преди 3 години

до Анонимен 27Калечката-алечката го е засърбяло аналноmo omверcmue още от миналогодишния гей-парад , където явно му е харесало и сега навсякъде му се привиждат гей-паради !Калечка , ако толкова си закъсал , *** при палатките , помоли се , току-виж някой се прежалил да ти очисти комина ...

33

баба мара

преди 3 години

подаваите оставка и повече да не съм ви видяла в нс некадърници

32

1

преди 3 години

другари гербери -комунисти,и вие от мвро и патреотари,останахме без министер на правосъдието,що ще правим сега,ще тръгнем ли по кръстовищата,или любимата на балевски,ще води и двете министерства,избора е ваш.

31

Анонимен

преди 3 години

Далаверко,перко и *** повече власт няма да видят

30

коментар

преди 3 години

Нова Конституция, писана от сегашната провалена политическа класа е пагубно за бъдещето на страната! Референдум и то не по един и два въпроса, касаещи бъдещето на този народ. Защото нали те точно така се кълнат, че във всичките си действия ще се ръководят от интересите на народа!

29

15

преди 3 години

До 1,само допълвам ,и овчаря със сопата,да ги укроти,тези протестиращи,това е казал рома ,пред в-к "България Днес"

28

До 29

преди 3 години

Играта на ДПС е винаги със силните на деня,за разлика от всички други те имат твърд електорат и сигурен гръб,играта на ВМРО е оттегляне от"коалицията"и прекратяване на агонията ако искат да имат бъдеще!

27

Анонимен

преди 3 години

В България като се чуе думата патриоти се сещаме за трима уникални ***

26

ха-ха

преди 3 години

Ама разбира се че не изнудвате Герб! Вие просто казвате на вожда им, че там в чекмеджетата има още пачки, които не са усвоени. Пазарлък му е майката....дам, той шкембе войвода най-добре го знае.

25

Анонимен

преди 3 години

КАКВА Е ИГРАТА НА ДПС?ЗАЩОТО ТОВА Е ТЯХНО НАРЕЖДАНЕ! НЕ Е НА ВМРО! ТЕЗИ, КОИТО СЪЗДАДОХА ДПС СЪЗДАДОХА ВМРО И ОНОВА НЕЩО НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ КАТО СПЯЩИ КЛЕТКИ, КОИТО ГИ ВКАРАХА В УПОТРЕБА!

24

8

преди 3 години

Ей това предложение ми хареса - референдум - за президента или за правителството - който загуби си ходи, още сега може да се направи, без да се променя конституцията, пък който остане вече да му мисли

23

Анонимен

преди 3 години

хахаха,болния мозък калечка алечка са изказва,голям ***.Как да те наричаме калечка или чубурашку очевадно е че си едно и също лице

22

Анонимен

преди 3 години

Новата Конституция е само една бомба която ще гърми в краен случай.А всъщност никой няма намерение да прави нова Конституция.