17

Анонимен

преди 3 години

тия се изтрепаха ....

16

Анонимен

преди 3 години

ЗВЕРСКО НАРУШЕНИЕ НА ЧОВЕШКИ ПРАВА:Демонстрантите под формата на протест мирно си чупят и обират магазините, а полицията по зверски начин и с използване на страшна сила им нарушава правата!

15

Анонимен

преди 3 години

Работата е ясна, пак берачи...

14

Анонимен

преди 3 години

Защо ни занимавате постоянно с престъпници или луди. Полицията в САЩ си върши работата. На клипа ясно се вижда, че полицата е издала нареждане за проверка, а оня си ходи се едно е над закона. Извадили са пистолети и той отваря вратата и бъркам за нещо? Ако вие сте полицай, как ще реагирате? Това че има комплекси или се прави на някакъв си е негов проблем. Ако беше стоял мирно да го проверят щеше да си пие бирата вкъщи здрав.

13

Активист на БСП

преди 3 години

Мързеливите отново решиха да се поразкършат ! Ама донякъде основателно,защото дедите им като роби не са получавали нищо !

12

ПорЦелан

преди 3 години

До 8. Застреляните черни от черни са 88%. Застреляните от полицаи бели са приблизително 16 пъти повече от черните.

11

Анонимен

преди 3 години

Проблема в САЩ е, че черните са свикнали полициятра да е с предрасъдъци и да ги унижава, поради което не ги уважават. Черните са възпитвани да не уважават полицаите и съответно не слушат полицейските нареждания. Съответно и не ги следват. А това удря самолюбието им до небесата и са готови да убият всеки, който им уронва самолюбието. Това са американските полицайчета и американските черни.

10

Анонимен

преди 3 години

Какво ще ги защитавате нали полицията се относя в ес към Българи и Румънци по същият начин, роми.....са малко по добре защото соросойдни организаций ги защитават.

9

Анонимен

преди 3 години

До Нека 2А и това ,че човек изпълнява полицейските нареждания , изобщо не е гаранция , че ще си тръгне жив . Сторило му се нещо на полицая и айде изпразнил пълнителя . Независимо , дали са спрели бял или черен , американският полицай е готов да гръмне всеки После в съда " ами почувствах се застрашен , защото онзи мигна 2 пъти " и айде полицаят с условна , ако въобще бъде осъден

8

Анонимен

преди 3 години

До Нека 2 Е какви по-сериозни мерки ? Видят черен , или го пребиват , или го застрелват . После се разследва виновен ли , не е ли . Направил ли е нещо , не е ли направил Колко по брутални са станали престъпленията , извършвани от черните - ядат деца ли , какво ли ?А белите след като са като момина сълза , защо статистиката показва ,че повечето застреляни и убити от полицаи са бели .

7

Анонимен

преди 3 години

Европейският съюз да смени президента на САЩ, да сложи санкции, да му каже да не бие демократичния народ и да подаде оставка за полицейски терор срещу опозицията и дисидентите в САЩ.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1 Стига си писал поредни постове де Разбрахме че мразиш *** и ромите

5

Анонимен

преди 3 години

Може да видите украинския клип в ютюб - Ztx 098111 -видеото на началната страница

4

Нека

преди 3 години

На всичкото отгоре на всеки прострелян чернокож, няколко хиляди излизат да чупят коли и да ограбват магазини. Сякаш правят като нашите *** - дават жертва, за да имат повод да крадат...

3

Анонимен

преди 3 години

Toку що гледах един трагикомичен клип в Украйна - блогери спрели колата край пост на КАТ извън града как техните катаджии вземат пари от минаващите тираджии Излизат от колата и викат началника му да го претърсят за парите Катаджията се разтрепера , не знае какво да прави , както стоеше и хукна със спринт зад поста Там имат обикновена тоалетна , бяга до там и хвърли банкнотите в отвора на тоалетната яма Така ги гонят там А ние тук като видим катаджии и се свиваме зад волана да не ни спрат

2

Нека

преди 3 години

Забелязвам, че чернокожите масово не изпълняват полицейски разпореждания, бягат с хладни или огнестрелни оръжия, затичват се към жабката на автомобила си, вместо да останат за проверка, когато това е поискано от тях, както е навсякъде по света. Полицията там трябва да вземе по сериозно мерки, защото престъпленията от чернокожи стават все повече и по брутални.

1

Анонимен

преди 3 години

Не ги избиват защото са черни избиват ги защото са престъпници. Ако полицай застреля бял защо няма безредици с цел грабеж на магазини