37

А какво прав

преди 3 години

Симеонов: Не сме се вкопчили за властта като маймуни в палма.17.07.2020

36

Анонимен

преди 3 години

не, ама изобщо не е вярно - рече *** Стоянова. Горанчо и тая са за затвор, но никой не ги закача. Колко милиона присвоиха от Черепа под формата на рушвети от лотарията му? Срам и позор е ГЕРБ!

35

Читател

преди 3 години

Мента, е свекарвещицата на сбирщината за по кратко наречена герб.Злобна,поодъртяла вече,тя е подсигурила родата си до девето коляно и нататък.Тази пасмина,продължава да трови атмосферата на обикновените българи.Знае ли баба Мента,че милион и половина мои сънародници,са на фаталния ръб на физическото оцеляване?Дреме и на п....та,че много от хората у нас,живеят с 200-220 лева пенсия.Оскубахте държавата,тя заприлича на току ще изварена ***. Бабо,Господ гледа и ще раздаде заслуженото на всеки.

34

Мента

преди 3 години

Ау какви топки тупате,и ние искаме да ги тупаме и гушкаме,че някой лев да изкараме.

33

Анонимен

преди 3 години

МенТо, ако бяхте сериозни за нова Конституция, проектът ви щеше да е доста добре огледан, подреден и изтупан. Вместо това изглежда като писан от днес за утре и то от абсолютно неадекватни хора. А и е редно да кажеш защо бламирахте резултатите от референдума за промени в Контитуцията, та чак сега се сетихте? Май търсите нова дъвка и упражнението се вика "тупане на топката"...

32

Христо Христов

преди 3 години

герб иска просто да премахне пречките пред истанбулската конвенция. защото са евроджендъри.

31

Тангра

преди 3 години

Колко пари изпра на ББ

30

произпод

преди 3 години

От семейство на активни комунисти.

29

БКП

преди 3 години

До крадлаСемейството и са активни борци за народна свобода!

28

Анонимен

преди 3 години

stom ste priemem germanskoto evro i sme v evrozonata, togava i bg zaplatite neka da sa kakto v evrozonata :)

27

Анонимен

преди 3 години

prekrasen virusen moment da prochetem knijki kakvi sa konstituciikite na sesednite nam dirijavi, kakto i v bratska francia, italia, ispania - rodinata na offshornia migrant kral, portugalia, germania, austria - rodinata na Fuhrera A.H., anglia- rodinata na kralskite pedofili...vse dosta zanimatelni knijki...moje i s Dubaiskata Konstitucia da se pozabavliavame...v bg parlament

26

Анонимен

преди 3 години

Това че Бойко тупка топката е повече от ясно, не виждам защо да се коментира.Увъртанията просто са измислени от прости хора на които могат да повярват само прости хора!Ние по-интелигентните знаем, че служебното правителство няма никакви правомощия, освен да организира провеждането на нови (и честни) парламентарни избори.Нито може да провежда политика, нито има мандат, тоест не се ползва с никаква подкрепа в Народното Събрание. Белгия май беше няколко месеца без никакво правителство?

25

баце

преди 3 години

Точно това прави ГЕРБ - тупа топката за да бави промените или ако не мине номера да бетонира сегашното статуквото. Елементарни сте - типични партиини секретари на БКП и комсомолски активисти.

24

anon 18

преди 3 години

До ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОРИ какво излезе сега, Слави Трифонов искал ВНС, но само ако ТОЙ го събере, а той не е в парламента, тоест искал само да лала-ка, а когато реално може да се събере ВНС, не иска, щото друг бил инициатора.Той и Путин така казва, че Навални не бил отровен, но го отровили чужди сили

23

Сурвакар

преди 3 години

Бе защо само до 2-ри ноември ще чакате?Ние сме си приготвили сурвачки за Коледа, които приемат пачки с евро!

22

Така де

преди 3 години

мафията протестира срещу мафията, но защо и нас ни занимават. Нахално е да ни затрудняват живота. За се справят помежду си както могат.

21

Timeout

преди 3 години

А какво прави?

20

Създател на проекта

преди 3 години

ГЕРБ е създадената 2002 г. Глобална България,ако освен да пишете се заинтересувате малко да прочетете, ще видите какво се казва мафия, Прокопов, Бориславова, Хампарцунян, Кръстев, Златев и т.н.Едно олигархично обединение за политически инженеринг. Днес когато Боко се еманципира от създателите си, олюспвайки проводниците на техните политики изведнъж стана мафиот.Колко интересно! А същите тези муцуни ни пробутват старите-нови парашутисти, които инсталираха преди в правителствата.Най-мразя лицемери

19

Анонимен

преди 3 години

Как да му въри на добрия чичко , като около него са само вещици и ***.Огледала да им купи и да ходят да се разкрасяват ,че плашат децата .

18

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания госпожо Стоянова ! Пълна подкрепа за ГЕРБ и проекта за нова конституция