9

Анонимен

преди 3 години

Във всяка щастлива социалистическа членка имаше такива бази за властта!ГЕРП спазвайки традицията на БКП поддържа още това ненавистно разделение на ние и вие (пролетариата, плебеите). Добре дошли в съвременния феодализъм на ГЕРП!Няма друга държава, може би Русия с почивна база за политолигархията.

8

Анонимен

преди 3 години

бабите ни море не са виждали от Господ знае колко години или дали въобще...а тези... до девето коляно!

7

Скептик

преди 3 години

Излиза че узурпаторът на ВМРО е най-големия хотелиер в България. Що пари под масата раздава.

6

Анонимен

преди 3 години

Хората ще се избият по улиците, а те са охранявани, за да почиват?!?! Wtf

5

Анонимен

преди 3 години

За пощите и БДЖ добре, че имат имат бази. Не изкарват кой знае колко пари като заплати. Защо да не отидат служителите някъде на достъпна почивка. Но за депутатите? Точно там ще идат в мъртви обекти, мъртви курорти. Точат се разходи за персонал, храна, обслужване и хоп - един заблуден депутат дошъл в празния хотел в соц стил.

4

Анонимен

преди 3 години

Само на мен ли ми прави впечатление че: Народното събрание разполага само с един обект и за два месеца тази година има 330 резервации, а миналата година над 3000. Тези само почиват ли? Нещо за работа няма ли да се сетят?И това е само във Велинград, а където ходят в чужбина и на частни хотели ... значи работа никаква. Бесило трябва а не отпуска

3

Анонимен

преди 3 години

До *** човекТочно това исках да питам и аз - Защо да има за "властта", а за останалите ... няма?С какво са повече, от хората които им плащат заплати, почивки, пенсии....Айде къш!

2

Сахар

преди 3 години

Поддържаме бази за служители с над 5000 лева доход...Министрите и депутатите спокойно могат да подкрепят родния туризъм като си плащат както всички останали.

1

прост човек

преди 3 години

*** човек, като премиера пита? А, защо изобщо тряблва да има почивни бази---за властта? Нали те работят в ползу роду? Нали са едни от нас?