88

Атанас Велмазов

преди 3 години

Кой е този анонимник Навални , защо ни занимавате с него ???? Вечна слава на господин Путин и братска Русия- най-великата страна на света !

87

Скептик

преди 3 години

Елциновата конституция бе написана от ЦРУ. Путин я смени и им даде още една причина да ядат чакъла.

86

Али Реза

преди 3 години

.... и на мен ми беше лошо веднъж. Дали пък не беше Путин виновния ?

85

мдаа

преди 3 години

лоши капиталисти да вземат да *** в гащите на вова!

84

Анонимен

преди 3 години

Е тоя виц го знаеме...

83

Анонимен

преди 3 години

До БПФВикаш, не го допуснаха до изборите, пък бил безопасен :))))Вярно, Путин пропусна да направи "избори" като Лукашенко, но не се знае, дали нямаше да се случи същото като в Беларус.Изобщо, Путин излезе голям страхливец.

82

Анонимен

преди 3 години

До БПФДругарю, китаеца отдавна се гаври с рускинята в далечния изток, а в Русия има ЕПИДЕМИЯ от СПИН, сещаш ли се защо? А за изкълченяци, ако мислиш, че в Русия има по-малко "изкълченяци" нещо жестоко си се объркал.Друг е въпроса, какво пречи на Русия да си "запази" каквито ценности мисли, че има (не че мизерията и тоталната диктатура означават ценности, но карай). Това няма отговор. Страната заела 1/6 от сухоземната територия на света има нужда да се "пази" от Запада. Хмммм.

81

БПФ

преди 3 години

По темата - изказването на Володин е абсолютно адекватно. Руските власти нямат никакъв мотив да тровят Навални, който е абсолютно безобиден и дори смешен като "душманин на Путин". Дори в Москва той не може да събере и 2000 души на протест - в най-големия европейски град. Яд ме е че не го допуснаха до изборите, нямаше да вземе и 2% и цял свят щеше да го види колко е жалък. Или са го отровили кукловодите му, виждайки колко е безполезен, или сам се е отровил, ама е прекалил с дозата.

80

БПФ

преди 3 години

До Анонимен 72Не, козяшка ***. Западът не се опита да помогне на Русия, а да я разпарчетоса и разграби, ама няма да стане. И Русия няма да се "реформира". Руснакът няма да позволи *** и изкълченяци да му се качат на главата. Няма да допусне синът му да стане ***, вместо мъж, милеещ за отечеството си и готов да умре за него. Руснакът няма да допусне диви мигри да му газят държавата и да се гаврят с жена му и дъщеря му. Западът отдавна е загубил всичките си достойнства, Русия ги запази.

79

Анонимен

преди 3 години

Кои руснаци твърдят това?

78

Анонимен

преди 3 години

Руснаците твърдят, че е в Русия и никога не е стъпвал в Германия.

77

шизофрения

преди 3 години

Навални не бил отровен.Не бил отровен, но ще се разледва отравянето му.Ще се разследва отравянето му, но не съвсем, а така че да има "чужда следа".Ако следата си е локална, няма какво да се разследва

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 76"Цветно ли беше? ;)))"Цветно беше.Ще умра от смях.:)))))

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 81Не става така, другарю. Преди малко каза, че трябва да знаеш какво е там, за да говориш. Отказа се от възможността да се правиш на "родолюбец" в тоя момент.:)))))

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74"Ами не. Проблема на западняците е, че руснаците осузнаха, че запада не се опитва да им помогне. И взе че се взеха в ръце и дори помогнаха на доста други да се вземат в ръце ;))))"Странно. Руснаците на себе си не могат да помогнат и затова живеят в робство и мизерия. Русия, страната която се разпростира в 11 часови зони, е разположена на 1/6 от сухоземната територия на планетата, е най-богата на природни ресурси в света, иска да открадне още малко от съседите си.:))))

73

Анонимен

преди 3 години

до 80ами бягай да коментираш наводнението в Лузиана Чий го страдаш тук?

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77Пишеш на някой, който е завършил на Запад и живее там от има няма 15 години. Значи, според твоята логика, ти сега трябва да замълчиш, щото аз знам по-добре от теб.:))))

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73Разликата е в резултатите от доктрината, другарю. Там е разликата. :))))

70

Анонимен

преди 3 години

Българските евроатлантици явно познават запада само от комиксите ;)))Поне излезте навън, поживейте 15 - 20 години, завършете някой и друг западен или северноамерикански университет и тогава говорете. От комикси само цитати да използвате... Е, звучи по детски наивно и глуповато...

69

Анонимен

преди 3 години

Слушай ми думата, в момента всички евроатлантически "демократи" скачат срещу руския газ и нефт и китайския Г5.(Нищо че унищожиха Венецуела, Либия и Ирак само за да не са им конкурентни в продажбата на петрол и газ). Скоро евроатлантизма ще подскача и срещу османския газ и нефт... ;)))Колко си голем, пък колко си неук ;)))) Не те ли е срам ;)))Повярвали били западняците... Идея си нямаш явно как мислят западняците ;))) Това дето г разправяш в някое списание ли го чете? Цветно ли беше? ;)))