30

Анонимен

преди 3 години

пълен цирк. Куман още дошъл, не дошъл и почна да дава акъл на Меси, който е от сто години в отбора. Да си ходи Куман, не Меси!

29

пепи

преди 3 години

какви са тия глупости 700мил Рокфелер ли и той няма да даде тия пари за 33г ако не се лъжа футболист

28

Анонимен

преди 3 години

Фенчето на Барса, не може да защити по никакъв начин Меско. Направиха те крив макарон. Ти си този, който издиша яко. Уж номер 1, а сега целия му отбор виновен. Точно, като в Аржентина :) Просто е добър играч. Не е водач. Което е голям минус.

27

Анонимен

преди 3 години

А с Аржентина и Португалия анкетираните какво казват ?Че гнома има 4 загубени финала, в които издъни националния си отбор и че Роналдо има спечелено европейско и лига на нациите и че няма футболист с повече голове от него за националния.

26

Анонимен

преди 3 години

Не е майтап, всеки човек, който не е фен на Барселона ще ви каже, че Роналдо е най-добрият. Феновете на Меси са само феновета на Барса, от които сега половината ще минат в посока Манчестър Сити ако гнома отиде там.

25

до 38

преди 3 години

Не може да сравняваш несравними неща..... тогава фактите ти издишат и са несъстоятелно.... ама за разбереш това ти трябва малко сиво между ушите. Ай със здраве!

24

Анонимен

преди 3 години

Мен какво ме интересува, колко е висок меси? Нали каваш, че е най добрия? Аз казвам че Не и давам факти. Ама сега почваме ама той нисък, ама той беден, ама той не знам си кво.Няма такива неща има спорт и постижение. Роналдо има куп постижения. Следователно е N1. Прави играта по красива с повече качества. Това е.

23

Анонимен

преди 3 години

ЗБрави да споменеш второто място на Барса. Хахахахаха не могат да бият Реал дори и без Роналдо :) По жалко не може да стане.

22

do 29

преди 3 години

Ти не си много добре с главния нали?Дал си статистики, несравними за двамата... Роналдо е 185 а Меси 170см на височина Как очакваш Меси да вкарва толкова с глава колкото Роналдо?Дай други статистики примерно - колко пъти са направили самостоятелни рейдове и са вкарали след това? Колко пъти са извели някого на стрелкова позиция(не задължително гол), колко пъти са дриблирали успешно и още и още ... Неща, които можеш да сравниш... Това, че скачал високо ... то и в НБА скачат и Стефка скача...

21

До 32

преди 3 години

Мъжко е да си смениш отбора по прищявка? И жената? И пола... Нищо чудно, че си фенче на Роналдо.

20

Анонимен

преди 3 години

В Испания титлите никой не го вълнуват. Там има 2 отбора. Скука скука скука.Меси никога не се показа, като мъж и да се качи на следващо ниво... Да смени отбора. Това го знае всеки истински фен на футбола. Знам, че ви е тежко ама това е.

19

до 29

преди 3 години

Статистиката "Роналдо пада за дузпа", "Роналдо не подава на съотборник", "Роналдо пак се опита сам да вкара" е много по-внушителна.

18

Анонимен

преди 3 години

Няма такива статистики. Роналдо играе с глава, Роналдо има най силния удар, Роналдо има спринт, Роналдо е лидер. Роналдо направи най високата задна ножица, Роналдо направи най високия скоск в истороята с гол. Роналдо смени 3 отбора, 3 нови колектива, 3 нови държави. Няма статистика можеща да пребори това. Има само в мокрите сънища на фенчетата на Барса. Меси няма титла от както Иниеста и Шави заминаха. Това говори всичко.

17

До 23

преди 3 години

Собственият син на Роналдо се кефи повече на Меси. Ain't that a b*tch :)

16

Анонимен

преди 3 години

От футбол разбирате, коментиращи мои, колкото магаре от астрофизика!До бабите спорещи за факса и казващи, че това не е мъжко. Това НЕ ви е кварталната кръчма, където пияни си стискате ръцете. Това СА бизнес отношения, където нещата са черно на бяло. Не по телефон, не на маса с бира, не през мейл! Относно качествата на Меси. Ако можете да четете, има статистики, които КРАСНОРЕЧИВО говорят защо ТОЙ, а не Роналдо, е най-добрият футболист.А това за плъховете дори няма да коментирам, льольовци

15

Анонимен

преди 3 години

Меси има 8 гола от Баерн хахахахаха катастрофа

14

Анонимен

преди 3 години

Мн златни топки... Никакви титли :) Ако не беше цар Иниеста нямаше да има и 3.Да не говорим, че 2 г Иниеста заслужаваше Златото повече от него.

13

Анонимен

преди 3 години

Головете не са всичко :) Ако не си го разбрал до сега... Няма спасение за теб.Роналдо спечели европейското с Португалия, защото е лидер. Меси има цяла Аржентина и Нищо. Айде бегай Меси като спечели 3пути подред ШЛ ела ми се обади. В по по по следващия живот, ако Роналдо играе в Барса може :)

12

Анонимен

преди 3 години

Меси е слабак. Доказа го последните 5г. Без титли, Без да е лидер, без да смени отбора. Добър играч, но определено под Роналдо.Роналдо е вдъхновение и класа във всичко. Всеки пак Меси може да опита да замете слабите си год с 2 сезона в Сити с гуардиола и почти идентичния стил на игра.

11

Анонимен

преди 3 години

Факсът на Меси вече го показаха, но ти продължавай да го отричаш и да твърдиш, че медиите си го измислят.