120

Анонимен

преди 3 години

Сега ВМРО ще пише конституция - казарма, ксенофобия към различните и прочее, с помощта на ГРОБ. Това ме кара да отхвърля проекта им и да поискам оставки. Това искат и всички 19 годишни които патриотите и ГРОБ искат да вкарат насила в казармата! Скоро ще се чуем по площадите!

119

Анонимен

преди 3 години

ГСДП подкрепя протестите срещу Гешев и Борисов, а не протести срещу президента, каквито и няма. Четете и тогава пишете.

118

До 121

преди 3 години

Бундестага винаги ще застава на страната на хората срещу корупцията. Корупцията е в президентството. Те ще се запознаят и ще намерят къде е корупцията. Лаура Кьошеви ли чакаме да дойде? Хората около Фигуранта са корупцията. И не само. За това е цялата дандания - голям зор за служебен кабинет. Да се укрият вс. доказателства. То си има хора в политиката - те ще се оправят с този проблем. За жалост ще остане горчивината от разделението на един народ. Това е жалкото. Това е болката. Импийчмънт!!!

117

Анонимен

преди 3 години

122,Отвори си сайта на ГСДП и не се прави на улав. Даже и финала, че догодина прокуратурата на ЕС ни погва за корупция ви пуснах.

116

Анонимен

преди 3 години

117, открих оригинала на spdfraktion.de . Ако *** не изтрият заради линка, чети. Бързо скачате да казвате кое е истина и кое не е.

115

Анонимен

преди 3 години

https://spdfraktion.de/presse/pressemitteilungen/solidaritaet-pro-europaeischen-protesten-bulgarien Оригиналът на декларацията на ГСДП в подкрепа на протестите от 21.8. Дано не изтрият заради линка.

114

Анонимен

преди 3 години

щом факти налазиха тука работата е сериозна хахахаха много сте закъсали - никой не ви вярва - но нищо - продължавайте да лъжете - това само носи бонуси на хората срещу коите сте тръгналии вас ви употребиха като кухи л.ейки - аз няма да стъпя в *** ви медииЗа това знаем кои отхвърлиха законоепроекта за фалшивите новини. Как не ви пресяда хляба, който купувате с пари от тези лъжи?

113

Анонимен

преди 3 години

Потърси в факти.бг . Новината е първо от БНР. За съжаление тук линкове не дават да се пускат.

112

Анонимен

преди 3 години

113,Само цитирам какво са написали от парламентарната фракция на Германската Социалдемократическа Партия. Те си знаят къде колко хора са видели и за какво са решили, че се протестира. Но с това изявление подкрепата на Меркел за Бойко отече в канала. Няма как да се скара с коалиционните си партньори, за да пази нашия човек.

111

Колкото????

преди 3 години

До Анонимен 110Хиляди хора протестират ?????Къде бе мушмол?И на тия в ГСДП май звездите им говорят повече, отколкото могат да асимилират.

110

Анонимен

преди 3 години

101 Бабикян - бягай от тука. Разкарай се с фалшивите си новини

109

Анонимен

преди 3 години

Новини от Германия и коалиционния партньор на Меркел. Официална декларация на ГСДП.В продължение на седмици хиляди хора в България протестират с искане за демокрация, върховенство на закона, независима съдебна система и срещу корупцията. Ние подкрепяме целите на хората. Парламентарната група на ГСДП застава на страната на тези, които се застъпват за основните европейски ценности.

108

МаяМа

преди 3 години

Бурята ми отвя шатрата (но всичко е точно) Черепа ми взе бонуса (но всичко е точно) Окраднаха ми сапуна (но всичко е точно) Ударих си главата в палатката (но вс. е точно) Защото снощи правих ком.пот. На Орлов заваля порой (но всичко е точно) Осъзнах колко съм т.ъ.па (но вс. е точно) Шатрите падат, падат от небето (но вс. е точно) Дъжд, буркани, бира, кафе, слани.на, сливи, мастика, ра.кия, тиква, тревааа, чипс, рибаа, домати, яйцааа, уискии, захааар.. Още захааар... Защото снощи правих ком.пооот

107

Мама йка ти пр..

преди 3 години

До Анонимен 100Не се напъвай , че без да искаш ще изправиш единствената гънка в мозъка и после до тоалетната ще трябва да те водят. Карай както до сега бира , уриниране , дефекация, бира безумни викове заучени след дубайски превод и горното се повтаря. Обаче има един проблем, ще получиш констипация, а тогава идва Вазелин и дай дай я вундаба шнеле, шнеле ...

106

Анонимен

преди 3 години

Видях те ли какво изпълзя от палатката на ректората. И тия черепи искат да управляват България.

105

Руски слуга

преди 3 години

Радев, как да ти дадем да правиш служебно правителство като си на служба и в друга държава!

104

Анонимен

преди 3 години

Махнете тримата *** от Платеното трио на Черепа от протеста за да не го развалят.

103

Анонимен

преди 3 години

150 ден на протестите. В палатките трима човека зъзнат от студ. Полицаите им носят чай и и сухари и по едно одеало. Все пак,призванието им е да се грижат за хората.

102

Анонимен

преди 3 години

Гербавите още се опитват да мажат, а тиквста клекна, сменя бушони кри се зад внуците и лъга като *** за всичко.

101

Анонимен

преди 3 години

Рублев е забегнал в Москва!