57

Анонимен

преди 3 години

До До 58"Какво стана с томахавките в Сирия, а?"В Сирия Блатная претърпя военен разгром по всички направления. А сега са ЯКО затънали там.

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60"Влезте в последната Правда.ру, там има интересни разсъждения по въпроса!"Нищо интересно в блатни издания, каращи по официланата линия на Кремъл.

55

Анонимен

преди 3 години

Влезте в последната Правда.ру, там има интересни разсъждения по въпроса!

54

До 58

преди 3 години

До до 55Искал си да кажеш нещо, но не ти се е удало. Опитай пак!Знам само, че руските хиперзвукови маневриращи ракети така могат да променят нещата при една военна ситуация, че в Пентагона им са потни дирниците!И ВКС може да сваля спътниците на NASA и военните, а руските средства за РЕБ ги правят луди! Какво стана с томахавките в Сирия, а? А с "Доналд Кук"?

53

до 55

преди 3 години

" Русия не може да бъзе променена." О, драги, NASA така ще я промени, че никой няма да я познае.

52

ВеБеСе

преди 3 години

абе тия дето ги тровят с Казачок,те рипат клякат и си бият странични шамари на обувките и челни на бутовете,а тоя само Виеше и се е изголямоСернуждвал в тоалетната.С много висока степена на вероятност от изключително висок ранг за достоверност че тайно са му дали Вита Баница със Сиренье (ВБС),която запил с рибен бульон,След като Докторите са открили че рибеният фосвор се е имплантирал в тялото на Дневалний са им го пратили светещ с вечерен самолет за Германи за да го незатрият из Вечьор щрасетат

51

Анонимен

преди 3 години

Глутницата се настърви! Кремъл пак виновен!Абе мурджовци, някой от вас знае ли какво е холинестераза и с каква се яде? Знае ли, че има стотици антихолинестеразни лекарства, използвани при различни заболявания?Знае ли някой от пишуркащите, че знаменитият Нивалин, прославил България по света, открит от професор Пасков, е антихолинестеразен агент?Е, жална му майка на африканеца, осъден да глътне калабарски бобове!Просто казвам, че по тази тема може да се спекулира безкрайно. И недобросъвестно!

50

Czechia

преди 3 години

Хайде, хайде. Помним какво се случи с Немцов, убит като куче под стените на Кремль. Русофилите да не се правят на хуманисти и демократи. Всички знаем какво се случва по онези ширини на онези, дръзнали да критикуват бащицата. А ако Навални оцелее е време да спре с всичко това. Има семейство и деца. Да бяга в Швейцария с фалшива самоличност и това е. Русия не може да бъде променена. Единственото което може да се направи е да бъде възпирана да се меси в работите на други страни.

49

Анонимен

преди 3 години

Отровили га но повод нямало.Какво според Путин е "повод"?

48

Анонимен

преди 3 години

И аз мисля че е най вероятно отравяне, но истината е че има манипулация на пресата и просто журналистите умишлено изпускат думите най вероятно, в крайна сметка това си е класическа политическа манипулация, и да руснаците са прави, упражнява се манипулация и изкривяване на фактите, но така работи нашата система има манипулирана информация, докато те предпочитат друга система просто да няма информация, ние не харесваме тяхната система, те не харесват нашата в крайна сметка и двете системи дават ко

47

Анонимен

преди 3 години

За пореден път гледаме Мосфильм- ът " Изгубени в превода"! И така е от десетилетия, с разликата, че преди 30 г това беше " официална държавна и партийна линия", а сега просто се разпространява от TROLOVERU! На запад официалния комуникативен език е английският, и няма специалист или политик, който да твърди в изказването си по даден повод със 100% сигурност, определена теза, просто защото дори и с 1% има вероятност да грешиш! Тук се намесва източната пропаганда и атакува тъкмо този елемент!

46

Путин го каза:

преди 3 години

Цитирам Сталин:Има човек, има проблем , няма човек,няма проблем. Навални има късмет,че не го смятам за човек,а за дразнещо насекомо. Да не ми бръмчи обаче повече в ушите,че мухите ме дразнят.

45

Анонимен

преди 3 години

Най голямата мечта на руснака е да вземе американска виза

44

Анонимен

преди 3 години

Тоя Навални сигурно е препил предишната вечер и после от един топъл чай му се е доповръ...ло... Не виждам причина да го разследват.То на боко в нощното шкафче толкова пари се видяха по снимки и той не иска разследване, а руското правосъдие заради някакъв прозападен *** ще разследва?!

43

Анонимен

преди 3 години

Путн "оправи" Русия, така както Лойко "оправи" България - и двамата окрадоха милиарди и искат да управляват доживот

42

До 33

преди 3 години

До Атанас ВелмазовБи ли ни казал поне една западна лъжа за Русия, моля, руски поклоннико.

41

Do 45

преди 3 години

До Бългериъ фърстХаха...немците или руснаците?!Руснаците са избили много повече руснаци отколкото немците прев 2 световна война.Но, *** като теб, това не могат да го проумеят.

40

все още няма повод

преди 3 години

Няма повод за разследване, защото Навални все още е жив. Когато умре, тогава Путин ще реши дали да разследва или да обяви смъртта на Навални за естествена.

39

Бългериъ фърст

преди 3 години

Кога е отровен Навални? В Русия, или в Германия? Немците имат много голям опит в отравянията.

38

Анонимен

преди 3 години

Германските лекари твърдят че Навални е отровен с вещество много близко до Новичок, предстои да се уточни точно вида и състава му. Сега очаквам руснаците да обвинят за отравянето германските служби, така както обвиниха английските служби за отравянето на Скрипал.