8

Анонимен

преди 3 години

Не само мръсотия в трамвай 22.На последната спирка на този трамвай-автогара "Изток" има подлез,който е превърнат в тоалетна,а напоследък и не е осветен.От там тръгват няколко автобуса,но обществена тоалетна няма,а само една химическа,в която някой едва ли ще посмее да влезе.Фъндъковаааа,кой се грижи за подлезите и за санитарните възли на столицата?Най-лесно е да режеш лентички,но мръсотията е навсякъде.

7

от Варна

преди 3 години

Изобщо не си ходил да питаш за дървета и подобрения. Във всяка голяма община се радват, даже дават лопати, резачки, търнокопи...и т.н., стига да има желаещи да свършат работата БЕЗ пари. За дърво-идват снимат и ако не е защитено режеш както ти кажат. Ако е слива, череша и др плодово, може и цялото да се махне. Ние махахме сливи, бяха станали високи до 3етаж и долу вони като казан. Отрязахме ги, а общината ги отнесе. Може да копае, да се правят градинки и каквото Ви хрумне, просто питайте!

6

Ватмана

преди 3 години

До АнонименКога са били нови?Всичко е на 20 години, вече изхвърлено от Европа.Няма нито една нова мотриса.

5

Анонимен

преди 3 години

Трамвай 22 бе супер с нови мотриси ама много мексиканци се возят и така..

4

До 2

преди 3 години

Опитай да отрежеш клон даже в собствения си двор, а какво остава на тротоара без разрешение от общината и да видиш как веднага ще дойдат да ти тръснат глобата.Хората са подавали сигнали, но многобройната тежка администрация не иска да си нарушава рахатлъка да излезе от уютните канцеларийки.

3

Българче

преди 3 години

Мързеливи българи, тънете в мизерия, мръсотия и смрад.

2

Анонимен

преди 3 години

Пак чакат, все чакат някой друг ... седат по пейките и чоплят семки но няма дасе хванат да си оправят района. Все друг им е длъжен да чисти и оправя.Българина адски мързеливо животно

1

Анонимен

преди 3 години

Извикайте неволята!