21

Анонимен

преди 3 години

Супер новина, много ме радва като ни ъпдейтват за празноглавия хари и придворния нниигггър.Много съм ексайтед.

20

Анонимен

преди 3 години

Супер новина, много ме радва като ни ъпдейтват за празноглавия хари и придворния . Много съм ексайтед.

19

Саксофонов

преди 3 години

Жените развалят всичко. Хари и Уилям си бяха супер като братя, но жените им ги настроиха един срещу друг.

18

Анонимен

преди 3 години

Вярно е. Когато англичаните са злобни и завистливи са много злобни и завистливи. И то по адски брутален начин. И не само към Меган и Хари - дори към много техни популярни личности които са се издигнали над средата си. Не случайно много от тях отиват да живеят в Америка. И не защото не обичат родината си, а просто защото тази завист и злоба минава всякакви граници. Благородните англичани май далеч не са чак толкова благородни. Факт.

17

ПроСоТо

преди 3 години

До Хари е с ген на кралабе има нещо верно в твърдението ти за "кръвта",..дори бих казал "всичко" е верно,но причината Меган и Хари да бъдат "низвергнати" се дължи на старата Бухалка от Уиндзър.Тя /"Дъртата"/ така и не можа да преглътне "РИЖАВИЯ ГРЯХ" на Даяна..Впрочем,не само "злите езици" я споменават около *** на Даяна....И може и да е права..Мешането с чужда кръв,не тая на братчедите и роднините,е недопустимо в Династията....абе,"царски работи"...

16

Totenkopf

преди 3 години

Да не сме станали некое английско графство, продажници?

15

Radi

преди 3 години

Нормално селянина дали е в БГ или в Англия си е селянин и сами завижда.

14

...

преди 3 години

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Е по-смешно нещо не бях чел напоследък! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

13

Дебелия Тони

преди 3 години

Май е гушнал няколко хиледарки от младото семейство за тези си думи фаам

12

Анонимен

преди 3 години

brexit, brexit...:-)))daleko ot pedofilskoto kralstvo...:-)))

11

Мечтата на всеки.

преди 3 години

До 88Защо само на нашенеца. Този свят не е правен за кефа на човеците. И нормално, те искат някой да ги гледа във враждебната среда, в която са се пръкнали.За да не им се налага да се превърнат в зверове, които експлоатират и глозгат останалите по-слаби човеци. А всеки генетично висок и як, интелигентен, че и образован - това го може.

10

Хари е с ген на крал

преди 3 години

Брат му Уилям е копие на майка си Даяна. Която, лека и пръст, имаше някаква там титла, но си беше почти от простолюдието.А, че крале, кралици и т.н. са отживелици от приказките... Също е вярно, но е друга тема.Очевидно синята кръв я носи Хари, а Уилям е налял много малко от нея. То си личи и по поведението. Единият сам си разполага с живота, а другият дори и не опитва. Щото се е метнал на майка си.

9

Анонимен

преди 3 години

До 88Те не са се отказали Меган още взима пари от свекъра си и баба си.

8

88

преди 3 години

Като чета коментарите по-долу оставам с впечатлението, че мечтата на нашенеца е някой да го издържа и ако не дай си боже човек се откаже от нечия издръжка( без значение защо), то значи е б...хти будалата. Дано бъркам, че иначе аман ни е работата, дет се вика.

7

Анонимен

преди 3 години

то не бяха араби..сега пък афроамериканка..да внимава с тунелите..че търпението не е безкрайно

6

Само отбелязвам

преди 3 години

Харито е за съжаление. От принц стана просяк заради една Мегън. Бабата не искаше чернокожа в двореца и ги изгони.

5

българка

преди 3 години

Никой не ги е пъдил от кралското семейство. Напротив даже - лансираха ги, пудриха ги, медиите ги ухажваха. Обаче наглата американка искаше да командва и кралицата да се съобразява само с нея. Като не и играха по гайдата и настрои Хари да бъдат "самостоятелни". Ама ако може и да продължавата да ги издържат англичаните, ама да си запазят привилегиите......Ееееееее, стига де. Сега се правят на жертви и искат да правят пари от това, което сами си направиха! Еми няма как да стане!

4

Ха-ха

преди 3 години

Платена публикация...Ако тия Не се рекламираха постоянно под мотото "Жертви на системата",никой вече нямаше да се интересува от тях.

3

Анонимен

преди 3 години

И в какво точно им завиждаха, че не стана ясно.По скоро долния коментатор е прав. Или си в кралското семейство и спазваш всички протоколи за поведение, или... си вън, без превилегии.

2

Анонимен

преди 3 години

Много нескопосано обяснение напуснали защото им завиждали, ама иначе още са на издръжката на короната взимат парички от приходите на принц Чарлз в корнуол.