28

Анонимен

преди 3 години

Вместо да си добиваме собствена газ строим газопровод за руска газ ???

27

Анонимен

преди 3 години

В Румъния има в Турция също в България Русия не дава.Кратко и ясно !

26

Анонимен

преди 3 години

DNES se sabudi nay posle :)))))

25

Анонимен

преди 3 години

нашите предатели Българоубийци ако намерят газ ще го подарят на неоколонизаторите от ес и сащ,както направиха със медодобивен завод в Пирдоп където се добива и злато срещу 2% или 7% остават данък на година за България.

24

До 31б

преди 3 години

Абе не ми го хвали тоз наглец бе подлизурко!

23

Анонимен

преди 3 години

Познайте откъде НЯМА да внасят толкова газ.:))))

22

Анонимен

преди 3 години

Ердоган е протурски настроен и мисли как да направи турция по силна независимо че е аджар.Ердоган не се кланя на антиХриста ЕС-САЩ-НАТО,докато нашите марио-нетки политици и бизнесмени бивши бкп-ейци и преди всичко антиБългарски настроенни сега станаха ес-сащ-нато-фили който не ги интерсува Българскят народ а какво ще им заповяда антиХриста

21

от 30

преди 3 години

А освен това, забравяш за шистовия газ - технологията не е никак екологична, но като свърши нормалния, и до него ще опрат. Едва ли може да се очаква нещо друго. Та, шистовият газ ще стигне за още стотина години като минимум. Но ще е по-скъпо.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен след 30 фосилните горива ще са в историята,Едва ли толкова скоро. Сегашните находища ще свършат, затова всички търсят нови. Арктиката затова я чакат да се разтопи и отсега започват да се надпреварват. А въглища има за още не малко години напред. Но за едно си прав - рано или късно ще свършат, нефтът и природният газ - вероятно до 100 години при сегашните темпове, въглища ще има за още 100-200, може би. Но кой ти мисли за такива срокове.

19

Анонимен

преди 3 години

Това е в непосредствена близост до нашата зона и България няма начин да не може да добива от нашата част!!!Въпросът е какво прави "българското" правителство по въпроса и защо нехае с подвита опашка?!Баце нали е много загрижен и все бил отварял работни места и все по-богати сме ставали...?!Това няма ли да обогати държавата ни и бюджета й?!Или за него е по-важно да върти маанета на ердоган?

18

Анонимен

преди 3 години

17 Не парадирай с глупостта си. Не след 200 г ами след 30 фосилните горива ще са в историята, като въглищата ( които също са фосилни!) примерно. МногоТЪП не е на хубаво!

17

Анонимен

преди 3 години

Ами и нашия намери газ - в Гърция.Ама хамериканска и по скъпа.

16

Анонимен

преди 3 години

21 затова е ОФШОРНА ЗОНА не четеш, а коментираш! Всеки загражда ОФШОРНИ ЗОНИ, така румънците изпомпват газ и от наши " териториални" води, ама ние като слушкаме московия така е, ще строи ме тръби за техния газ...радост за русофилските уши!

15

мхм

преди 3 години

Черно море не е само на Ердоган. Ако някаква катастрофа или разлив стане, кой ще плача за екокатастрофата на 10+ държави? Трябва мерки! България трябва да изисква данъци за това, не може да се крадат общи ресурси

14

Анонимен

преди 3 години

А нещо за сероводорода на дъното на Черно море да напишите? Той не гърмеше ли при удар? Или вече няма значение.

13

турски сондьор

преди 3 години

Шитпунктера е новото газово находище на Турция и сега кви дълбоки сондажи ще му отвъртим, докато газ пуска ще го връткаме с големата манивела. Много радости щастие за шитпунктера от турските сондьори.

12

Анонимен

преди 3 години

И ние можехме да добиваме газ и нефт като съседна ( и вече доста по богата от нас...ЗАЩО ЛИ?) РУМЪНИЯ! Но руските агенти се преоблякоха като " еко зелени" паравоенни и ни обясниха че ще си изцапаме шелфа в ч. море и девствената природа в Добруджа! Важното е да купуваме скъпата руска газ ( понеже сме били " малък" пазар)...Радващото е че в крайна сметка американците ви гоначукахаЯКО " братуШШки"!

11

Sichtpunkt

преди 3 години

Доста дълго време ще се изграждат структури и после по МАЛКО по МАЛКО ще се помпа.ХА ХА ХА ТОВА КЪРТИ! ЩЕ ПОМПАТ МАЛКО ЗА ДА СА ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ ЗАВИСИМ! ТИ ВИЖДАШ ЛИ КАКВИ ГЛУПОСТИ ПИШЕШ? ЩЕ СЛОЖАТ ТРЪБА ЦОЛ И ПОЛОВИНА САМО ЗА ДА КАЖАТ, ЧЕ ИМАТ НАХОДИЩЕ! МАЛЕЕЕЕ КОЛКО ЗАБЛУДЕН НАРОД? В СЛУЧАЯ ТУРЦИЯ НЯМА ПОСРЕДНИЦИ И ОРТАЦИ. ОТ НИКОЙ НЕ ЗАВИСИ КАКТО РУСИЯ В СП2!

10

Голям газ

преди 3 години

"Oткритото от Турция...газово находище с 320 милиарда кубически метра газ""Турция е внесла 45 милиарда кубически метра газ през 2019 г."Значи ще им стигне за не повече от 7 години, ако консумацията се запази същата.

9

Анонимен

преди 3 години

До Черноглед леферРумъния добива доста газ от шелфа си, напрактика вече те не внасят, даже мисля за тази година имаха предвидени и количества за износ, сега отделен въпрос е че за разработването на ново находище са си необходими поне 5-6 години и изказването на Ердоган е по скоро ПР