20

Анонимен

преди 3 години

"Столичани в повече" да си пратят отрочетата по родните места, където детските градини са празни, а и те самите да земат по една лопата и в градината, че от мякащи сервитьори и продавачи ми писнА.

19

Анонимен

преди 3 години

Детето навърши 5 и не е ходило на детска защото не го приемат а баба му го гледа!Тоя толуп да вземе да се скрие някъде

18

джави

преди 3 години

Какъв е тоя зор за ясла-възпитавайте си ги вкъщи поне до 4-5

17

До 18 пак аз

преди 3 години

Понеже питаш - от говарямАко няма местат си налягат парцалите и толкова....Така, че навлеците или да си ходят 1т син не може да вреди синът си в яслата до нас.Мислиш ли че е правилно ?

16

пак аз

преди 3 години

А софиянци, как биха реагирали, ако местейки се в чужди държави, местните им кажат: абе, селяци, я марш обратно в Софето, не ви щем, ние сме си кореняци. И даже не ви знаем таз пишман столица, къде на картата се намира, хаха

15

Анонимен

преди 3 години

До софиянецЗначи вие може да шетате и да се заселвате по света, но в световно неизвестната " столица" друг не трябва да пристъпва. Я, по- сериозно!!! Светът е на ВСЕКИ. Не говори, като дядка от 16 век, дето знае само неговото село

14

A

преди 3 години

До АА Ти от кои софянци си? От тези, които преди 1989 г. дойдохте покрай Кремиковци или си се оженил по сметка. Помня

13

софиянец

преди 3 години

до като не се спре това презаселване на София от новософиянци , не само в яслите няма да има места !

12

Смях

преди 3 години

Може и да е така, но нали месията им на тези от Герб строи магистрали и детски градини. Изглежда обаче, че е забравил колко пъти си е подавал оставките, както и че преди да ходят в детски градини, децата на работещите родители посещават ясли. Между впрочем, коя партия направи Валерката Симеонов заместник председател на Народното събрание, което е с рейтинг от около 10 %. Не беше ли Герб или може би безпринципната им коалиция с други партии, за да останат на власт до края на мандата си?

11

АА

преди 3 години

Така е ,защото в София се пренесе половин България.Никой не иска да си седи по селата и в провинцията и да си гледа децата.

10

Анонимен

преди 3 години

В налата градина измислиха нови места сега покрай хорските ваканции. Така групите ще станат от по 30 4-годишни с две истерясали учителки на смени и една леличка. Съобщих инфоемацията на родителите в нашата груп, да не би някой да е пропуснал. Ракция - нулева. Как тези хора приемат такова отношение към децата си? Наистина масовката иска да го метне някъде и от там нататък ако оцелее - оцелее. Млади хора са това, просто не разбирам

9

Ф.С.В.

преди 3 години

Разберете че всичко е свързано- в един Град като няма нормални Детски Градини -Училища и лекари- То Градът Свършва!! Когато бяхме Избрани за Председател на ЕС- всички еврочиновници Там бяха притеснени -как ще живеят в София?? Та там не е ли Джунгла с хора ходещи с листа -вместо с дрехи! Та така ---

8

Анонимен

преди 3 години

Свободните места от година за година поне в последното десетилетие, почти не варират. Обхващането на чобанов идва от миграция към бешите страни и по-ниска раждаемост за дадена година, а не от добрата социална политика на общината.

7

Анонимен

преди 3 години

Родители, които оставят децата си на 'самоотглеждане' в ръцете на безличната държава и посредствените тълпи, а не при кръв и традиции като при баба и дядо, по-добре да не раждат.Същото важи и за училище.Обучавате го вие или подбрани учители.Защото ще го съсипете най-малко за следващите 30 години и най-много за цял живот.

6

Анонимен

преди 3 години

90те години софиянци масово избагаха от България и тогава от общината решиха някой от детските градини да се приватизират. За това сега има недостиг, защото постепенно хората от провинцията запълниха местата на избягалите шопи.

5

Ф.С.В.

преди 3 години

От 9 милиона граждани -Станахме на 6.5 милиона - А Детските Градини мистериозно изчезват?? Ако Проверим в рамките на 32 г Демокрация -Колко Градини са Заличени с цел апетитни строежи за Кооперации?? Доста са !!! Ама Кой да Провери! Градинките около блоковете свършиха !! И То в всички големи Градове- Появяват се някакви "собственици" роднини на Общинари от ГЕРБ БСП И всякакви Алчняци!! Алчността ще погуби всичко в БГ- Някои хора имат по 300 апартамента и чакат да Лапат наеми и продажби

4

Анонимен

преди 3 години

Само места не вършат работа. Трябва персонал, а с тия ниски заплати, няма как да ги привлечете.

3

Младежкото Герб

преди 3 години

Докато "направим" места в Детските Градини - то децата ще свършат!

2

Анонимен

преди 3 години

Нали ГЕРБ управлява София от 2006 година как така няма места?

1

Анонимен

преди 3 години

Как когато е имало в пъти по-висока раждаемост е имало места, а сега след 30 години демокрация няма, кой приватизира яслите и ДГ?