17

Анонимен

преди 3 години

Сатанчо се е раз-пасъл.делото муууу е да те обеди,че не сащ-ествува

16

Анонимен

преди 3 години

Имаме и свестни учени като този, ама имаме и мангъри.

15

Коментар

преди 3 години

По-скоро се гответе за ковид реалност или както казаха ще трябва да живеете с вируса.

14

Пижо и Пенда

преди 3 години

НЕ Е НОРМАЛНО както твърди мафиота в бяла престилка "лекарство" продавано на хората да има странични ефекти особено тежки такива каквито имат бая "лекарства" . Хората така и не разбраха ,че една от причините за разболяването на хората все повече и повече са лекарствата , водата (или по-точно каквото слагат в нея), храната (гмо и други ***), въздуха който тровят нарочно и т.н. а да не говорим за електро-магнитното замърсяване. Та много е странно хората които ви тровят да казват ,че ви спасяват.

13

Анонимен

преди 3 години

"Това е позитивна надпревара. Това е опит на човечеството да се справи."В процеса на тази позитивна надпревара, руските учени от института "Гамалей" регистрираха първата в света ваксина срещу коронавируса, а руските научни центрове "Вектор" и "Чумаков" са съвсем близо до регистрацията на свои ваксини срещу SARS-COV-2.Преди два дни най-интересната новина дойде от Руския инститит за експериментална медицина, разработил ваксина срещу коронавируса във вид на йогурт, която в момента се тества.

12

Светозар

преди 3 години

Това, което казва този човек, е все едно аз да кажа: ако има ваксина за СПИН, ще преборим СПИН. Е, да ама вече 41 години няма.

11

Канторовитц

преди 3 години

Първо...тоя доктор...прилича на ....равин!!!Второ...явно е на хранилка у Сорос. Трето....ами за чиповете???? Нищо не казва. Типичен шабес-гой !

10

славянин

преди 3 години

Разбира се, с работеща ваксина скапваща имунната система ще получим взрив от скоротечни онкозаболявания, с които бързо ще преборим вируса като умрем!

9

Анонимен

преди 3 години

Само за информация: AstraZeneca са получили мандат да не носят никаква отговорност за странични ефекти, причинени от ваксината :) Боцкайте се, овчици и се радвайте :)

8

2 в 1

преди 3 години

Веднага да му се бият две ваксини това брадато докторче за да миряса и сподели с нашата аудитория ефекта от тях!Първом британската поради духът на евроатлантическите ценности и веднага след това руската за да укрепне още повече българосъветската дружба.

7

хах

преди 3 години

Защо не си заврете всички ваксини в гъзовете и да свършат повсеместно в целия свят...

6

Анонимен

преди 3 години

Всички, които не вярват, че вируса е смъртоносен, са от нискочелите *** на Иво Петров.

5

Анонимен

преди 3 години

Няма болни и починали в бг за каква ваксина говори този пикльо стигасте лъгали народа престанете вие сиги сложете угъза долни хуани бог да ви накаже бг не иска никакви ваксини престанете с тия лъжи в затвора

4

Няма убити от Ковид

преди 3 години

Засега няма починали от КОВИД 19 в България.Има убити след неправилно лечение вкл ударени с дигитално холограмни обемно проникващи оръжия .

3

STOP digitizing

преди 3 години

Имаме проблеми с мутафицирани с дигитално холограмни видеo терористични оръжия щамове в условията на Black death invasion..Обсебени от масови убиици провеждащи рекламираната масова кампания ползватз а убииство на жертвите дигитално холограмни оръжия вкл инсталирани в лични документи и телефони..

2

Анонимен

преди 3 години

Прочетете статията, всъщност не си губете времето: този рекламира ваксината разработрна от Великобритания, защо ли? Нали вече има и започнаха производство ... в Русия. Този е с манталитет на да мрем но не щем Руска ваксина, и от всичкото написано нищо няма да научите. Просто развива навива локуми ...Поредното измислено докторче

1

Анонимен

преди 3 години

Морето е мокро! На това ниво са ни всичките експери ...