38

Анонимен

преди 3 години

Отвличането на вниманието от искането за оставки върви с пълна сила.

37

Ха сега де?

преди 3 години

До Предложение: България е ... ШВЕДСКА РЕПУБЛИКА?

36

Предложение

преди 3 години

КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ: ЧЛЕН 1."БЪЛГАРИЯ Е ДЕМОКРАТИЧНА, СВЕДСКА ,СОЦИАЛНА , ПРАВОВА РЕПУБЛИКА." БЕЗ ОФИЦАЛЕН ЕЗИК,ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ И ДРУГИ ЗРАЗЛИЧАВАЩИ И РАЗГРАНИЧАВАЩИ ОТБЕЛЯЗВАНИЯ И ЗАБЕЛЕЖКИ.

35

За какво се борят?

преди 3 години

Искали образователен ценз и минимална пенсия, обвързана с минималната заплата? И какво общо има това с конституцията? Ако са го искали, досега можеха да променят изборният закон и закона за държавният бюджет."Патриотите" имали предложения, който ГЕРБ не приемат, но никой не го е грижа за това. Подкрепят и нищо друго не ги интересува. Важното е да се прокара проекта, да се топка топката и да останат на власт колкото се може по-дълго. Че това, както изглежда, ще им е и за последно.

34

ДО НФСБ И ВМРО

преди 3 години

Виждам , че призръкът на пъдаря от Правец все още не си е отишел от България и броди из градове , села и паланки в болните мозъци на шепа простаци и луди, които за свое благо биха запалили огън в снагата на майка България.Слепи са и не виждат,че болнавите им идей раждат също така толкова болнави други, противоположни и така може да се стигне до не дотам привлекателна, хубава и безопасна развръзка.Не виждат също така и светът не е това което беше през 1984-89г.ПРЕДУПРЕЖДАВАМ,НЕ СИ ИГРАЙТЕ С ОГЪНЯ

33

изтръпвам

преди 3 години

Като прочета предложенията на фашизираните елементи от НФСБ и внуците на главорезите от ВМРО изтръпвам,като ,че ли пъдаринът от Правец е излязъл от дълбокия пъкъл,от гроба си и пише новата конституция.За какво ни е да сменяме Конституцията си след като ще се върнем 100 години назад?Тази и без това си е червена. А дали червена,черна или кафява няма значение всичко е срещу човека. Главите на тези не раждат нищо човешко.Винаги има стремеж да бъде стъпкан,осквернен и умъртвен един,който е различен.

32

Предложение

преди 3 години

1.България е многонационална държава,турското малцинство в страната е признато за национално малцинство.2.Турският език е вторият официален език на Република България и може да се използва както в общественния живот така и в средствата за масова информация,официални преговори,образователни и културни изяви,митинги,съдилища,официални инстанций и институций.3.Държавата се задължава да обезпечи безплатното обучение на турски език,турска история и култура от 6 до 18 годишна възраст на всички редовно

31

Не българин

преди 3 години

"България е еднонационална държава",че напишете направо :"България е националсоциалистическа държава с една единственна нация защото в бъдеще други няма да съществуват-или ще ги ***(както 140 години) или ще ги асимилираме или ще ги изгоним от страната".Кой първобитен,анормален,скапан,болен,недоразвит мозък може да се постави на мястото на ВСЕКИ ЧОВЕК И ДА ОПРЕДЕЛИ НАЦИОНАЛНАТА МУ ПРЕНАДЛЕЖНОСТ?НИЕ ГО ВИДЯХМЕ ТОЗИ ФИЛМ МНОГОКРАТНО ОТ 1912 ГОДИНА НАСАМ.ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА Я БЪДЕ.КАКВОТО И ДА СТА

30

ами,

преди 3 години

....образователния ценз...в България вече 30 години се купува на килограм.Първи се възползваха от тази "услига"политици и депутати.Обществена тайна е.

29

Анонимен

преди 3 години

До 28А който плаща три пъти данъци (лични, корпоративни и дивиденти) може да гласува три пъти!Това изказване ме убеждава, че не малка част от българите не им е ясно как системата функционира, не са в състояние да разберат същността на демокрацията, и че действително една част като тозо от 28 не трябва да им се разрешава да гласуват! А как е въпроса за българите, които внасят със сигурност повече него в България - те колко пъти да гласуват!

28

Анонимен

преди 3 години

До Айде беОбаче НАП има данни за декларациите по мл 54 Който платил данъци- гласува, който не платил - не гласува.

27

Айде бе

преди 3 години

И как ще го направят? Не вярвам в ЕСГРАОН да има информация за образованието ми. И не само моето, но на хора на 50, 60, 70 и повече години. И като не може автоматично, има само един друг начин за удостоверяване на образование - да трябва да ходя с дипломите си да се регистрирам някъде. И как ще ги проверят дали не са фалшиви? И това е начин да ме откажат да гласувам всъщност.

26

Анонимен

преди 3 години

Национална фатмашка секта в България

25

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ РЕСТАРТ - ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ НА ПРЕХОДА ДА СИ ХОДЯТ.

24

Анонимен

преди 3 години

На изборите трябва да гласуват лица, които последните две години са живели и работили в България. Изключения само за командированите.

23

един от народа

преди 3 години

мислите ли че някой вече ви вярва писна ни от всички вас

22

ист

преди 3 години

предлагат 70 % минимална пенсия от МРЗ.Това значи че хората които се пенсионират с доход на МРЗ, ще получават пенсия равна на заплатата която са получавали. Защото пенсиите не се облагат с осигуровки и данъци, а те са около 30 % върху заплатата. Нарушава се основен закон за пенсиониране. Тогава ако работник се пенсионира на заплата 1000 лв., трябва да получава пенсия 700 лв.Предложението е от политици, а не от икономисти. Затова е абсурдно.

21

2луп

преди 3 години

За 45 години 4 милиона били избити от комунистите пише един *** с написани на лист опорки. Груба сметка показва, че 5рябва да са избивани по 250 човека на ден ей така за кеф. Същият този индивид щеше да говори на турски и да е минал сюнета си до сега, ако не бяха поробителите руснаци. Най-лошата черта на българина е, че вини винаги другите, а не търси вина в себе си. Дано с парите изкарани от този си пост си купиш лекарства

20

гост

преди 3 години

Глупости искате или залагате динени кори на ГЕРБ. ББ и министрите му нямат ценз за това което работят и никой не ги кара да си доказват ценза с конкурси. Депутатите и шефовете на ведомства са същата работа.

19

Анонимен

преди 3 години

До Да се знае истинатаМного си *** и си голям лъжец. Пропуснал си да кажеш и за лъжите на дядо си, че през комунизма жените са общи. Ха-ха-ха...