6

Един българин

преди 3 години

Уф и от маски взеха да печелят. Маска с картинка -30 лева? Живея в Германия, тук маските станаха задължителни за всички ученици,но се закупуват от училището и родителите не плащат за тях. Нямат картинки,ама на всички деца са им еднакви и на никой не прави впечатление.И за какво им е и помагало на дете в 1 клас? Не може ли в учебника всичко да е обяснено кратко и ясно?

5

Лекап

преди 3 години

*** очевидно е погледнал в огледалото и разпознал лайноядният мазен педерюнгел споменат по-долу. Следователно е решил да трие всичко, което ни го посочва като такъв.

4

до Лекар,

преди 3 години

Нали знаеш, че ти си един мазен педелюнгер,а иначе да питам (не 'лекаря' мазния лайнояд), къде е държавата и защо родителите ще се харчат за безсмислените маски и прочие

3

Ъ-ъ-ъ-ъ...

преди 3 години

Защо само за първолачетата да се вдигат разходите? Децата в другите класове нямат ли нужда от маски и дезинфектанти?За децата от другите класове не се ли вдигат разходите?

2

Лекар

преди 3 години

До Некъф:Застани пред огледалото и погледни в него, ще видиш типичен пример на олигофрения да те гледа оттам.

1

Некъф

преди 3 години

Тази олигофрения няма да спре докато има *** вярващи в "огромната смъртност" на коронката и вируса !!!Само да попитам, преди този вирус не умирахме ли или тогава бяхме безсмъртни ???!!!