17

НЕКОЙ

преди 3 години

До Анонимен: Лекарят е учил за лекар съвсем доброволно. Той е станал лекар в пълно съзнание. Положил е Хипократова клетва. Не съм длъжен никому с нищо. Както той на мен, така и аз на него. Но има една подробност. В България лекарите са търговци на смърт. И това се знае от всеки. Лекарите към този момент прекрачиха всякакви граници. Толкова. Не давам нищо за лекари. Те достатъчно си взимат и сами.

16

Анонимен

преди 3 години

До БауПише: кръвна група Б

15

Анонимен

преди 3 години

До НЕКОЙАко някога се разболееш, моля не ползвай лекар за лечение.

14

НЕКОЙ

преди 3 години

АКо някога се разболееш, моля не отивай на лекар.

13

НЕКОЙ

преди 3 години

За доктор не давам нищо. Проклети докторя.

12

как може

преди 3 години

Значи когато става въпрос да ни лекуват и да си рискуват здравето са длъжни, а когато трябва да се дари, без някаква опасност, не сме. Много добро възпитание и разбиране за благодарност. заслужаваме си значи съдбата и липсата на лекари с такива разсъждения.

11

до 5 от славянин

преди 3 години

''Как не могат да намерят? Със сигурност имат епикризи ,досиета на боледувалите. Въпроса е дали могат да задържат някои да даде кръв''Да не би да намекваш, че вече ще трябва и да ни задължават със закон да даряваме кръв!!!??? Това е изключително ''концерт по желание'', всичко задължително настройва задължените срещу задължителрите!

10

Бау

преди 3 години

какво значи "търси се"? Не знаете болните каква кръвна група са били? Не са стотици хиляди.

9

Анонимен

преди 3 години

рядка кръвна група, пък и с антитела, трудно се намира

8

Анонимен

преди 3 години

Е, нали преди и репортаж имаше, как дават.Една млада майка и едно младо момче, че и някакъв мъж показаха по бтв!

7

Анонимен

преди 3 години

Хората вече и кръв не желаят да даряват в тази държава.И каква е тази здравна с-*** след като дори издравните работници не са подсигурени здравно.Срамота.

6

Анонимен

преди 3 години

Пълен цирк!

5

Анонимен

преди 3 години

До ???Аз не съм специалист,но толкова много изписано има за това...В кръвта на оздравелият има антитела които организмът е изградил.Като се прелее такава кръв на болен и неговият организъм вече има и му е по-лесно да изгради още и да пребори вируса.

4

65

преди 3 години

Как не могат да намерят? Със сигурност имат епикризи ,досиета на боледувалите. Въпроса е дали могат да задържат някои да даде кръв.А въпрос на висша форма на човечност е да дадеш кръв да спасиш друг.В този смисъл ,само като се чуе този зов да се отиде веднага. Може да се почне от известните .

3

Анонимен

преди 3 години

Сега пък болен от вируса не могат да намерят!?,Бахтийй!

2

Ковидинтелелтиалец

преди 3 години

Трудно ще се намери кръв с Ковид, още повече 19. Защо им е , искат да лекуват с нея лекаря ли? От какво точно е болен човекът? Иначе му пожелавам да оздравее!

1

???

преди 3 години

И как плазмата на преболедували вируса , ще помогне на тая лекарка??Нека, ако има специалисти, лекари или професори, дадат яснота по тоя въпрос, защото не ми е ясен механизма за това!!!