97

Анонимен

преди 3 години

Меркелица и Европа откакто Путин анексира Крим..само говори глупости.Да му спре северния поток и да докаже че следва принципи..а не голи приказки. Същата е и с оня ненормалник Ердоган. Онзи плюе по всички нас-европвйците...тя се държи като ощипана мома.

96

Чебурашка

преди 3 години

До Тролска логика...... замислиш това е от полза ЕДИНСТВЕНО на господаря ти Сорос и никой друг.... Първо самолета чакаше повече от 12 часа на летището в Омск и едва след като Меркел и Макрон разговаряха с Путин бе разрешено да отпътува. Второ, не се знае дали и да колко време Навални ще се възстанови. И трето Русия ще прод лжава да отрича, че Навални е отровен както досега отрича свалянето на малайзийския Боинг, отравянето на Скрипал и други уби, ства. А по въпроса за Сорос, питай Бабикян.

95

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаТова както САЩ засекрети всички документи за полета си до Луната ли е ? ... А след като дойде време да ги разсекретява се оказа че са се изгубили .Няма документации... няма го оригиналния запис от комуникациите с Аполо ... лунните камъни се били изгубили...Казваш, документи трябвало за да се научи истината .

94

До 93

преди 3 години

Хайде кажи...народа на Русия в кой вярва, де? Само и единствено във вожда Путин? Ама как иначе?Какъвто и да е Невални, той е опозиционер. И ако за вас е нормално да се арестуват и тровят политичеаки лидери...значи и вие сте като вашия вожд джудже. И като повечето русофили. Убийци. Бегом към Русия като толкова ти харесва.

93

11

преди 3 години

Щом се използва думичката "вероятно", значи това са глупости.

92

Анонимен

преди 3 години

Русия да разбере, Русия да разбере...Какво да разбере Русия?Русия знае! Въпросът е да каже!

91

НоВинар

преди 3 години

До До 82Напротив , има и други които имат одобрение на народа , но точно Навални е бай Никой. И тези 5% идват не от Путин, както за теб ти е удобно да кажеш а от НАРОДА. Тоест, дори народа не вярва че навални може да бъде някаква алтернатива на сегашната диктатура.Приказлив келееш,дето харчи някакви пари живее нашироко и псува правителството. И ние си имаме тук такива.То не беше Яне Янев... Воленчо Сидеров... Бареков...Слави... и като попаднат във власта стават едни "златни пръстчета " ..

90

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... гледам ти успешно повтаряш западните фалшификации на историята и..... Не Запада а Русия, по точно Путин за секрети всички документи за ВСВ до 2040 година а тези касаещи НКВД до 2050 година. А историята се изучава по документи, не по обяснения за мотиви!

89

Чебурашка

преди 3 години

До ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК.... ФОБИЯ НЕ Е ОМРАЗА, КАКТО ТУК НИ СЕ ВНУШАВА, А Е СТРАХ-....... И още нещо, с действията си путинова Русия може да предизвика единствено погнуса и отвращение. Както и съжаление към обикновените руснаци.

88

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаНяма нужда да повтаряш руските фалшификации на историята...Като гледам ти успешно повтаряш западните фалшификации на историята и това не е проблем за теб....

87

До 82

преди 3 години

До НоВинарЗнаем, знаем...в Русия, само Путин може да има някакво одобрение, което трябва да е 100%.Всеки друг...опозиция??? Инакомислещ??? Ама, как така? Трябва да се изтрепят на момента.И, русофилче...статистическите проучвания и изборите в Русия...никой, ама никой здравомислещ не им вярва.Вие имате култ към личността и обожествяване на диктатори като Путин.Мислите си, че всеки един е като вас- идолопоклоннник.Е, не...има и инакомислещи хора, които не харесват тези сатрапи.

86

Тролска логика

преди 3 години

До ЧебурашкаЗначи Путин го трови ... после спешно правят всичко възможно за да изхвърли отровата от организма си ... изпращат го в Берлин за да могат и там да потърсят отрова ... и успешно да го излекуват за има повод за международни протести ... И къде е смисъла в цялото това упражнение ? ... Ааа изведнъж в цял свят разбра кой е Навални и му обърнаха внимание .Като да изтупаш стария килим от прахта. Ако се замислиш това е от полза ЕДИНСТВЕНО на господаря ти Сорос и никой друг.

85

Чебурашка

преди 3 години

До ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕКРусофобия няма. Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските п римати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.

84

ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК

преди 3 години

НЯКОЙ ДА Е ЧУВАЛ ЗА РУСОФОБИЯ- ПОЯСНЕНИЕ- ФОБИЯ НЕ Е ОМРАЗА, КАКТО ТУК НИ СЕ ВНУШАВА, А Е СТРАХ- В РУСИЯ РУСОФОБИЯТА Е ОБЯВЕНА ЗА ПСИХИЧНО БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ- ЗАЩО ЛИ ПОЛОВИНАТА СВЯТ Е БОЛЕН ОТ РУСОФОБИЯ....

83

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Пакта между Германия и Ссср беше сключен защото руснаците.... Няма нужда да повтаряш руските фалшификации на историята. Защо Русия след Полша нападна Финландия, анексира прибалтийските републики и Молдова от Румъния, за са отложи войната ли?

82

Нещастница

преди 3 години

А ЕС да разбере кой докара 2 млн феса без документи, които вече се радикализираха и гетоизираха. Виновни за убийства грабежи и изнасилвания?

81

Чебурашка

преди 3 години

До Тролска логика..... Защото доктора а и колегите му продължават....... Твърдят защото не може да се сравни лабораторията в Омск с тази в Шарите. Немските лекари веднага откриха отровата. Въпреки, че в Омск имаха инструкция да бавят Навални колкото се може повече, за да се изхвърли отровата от организма.

80

НоВинар

преди 3 години

Да припомним кой е Навални --- Най-популярния руски опозиционер... който за жалост не може да надскочи жалките 10% от години . Приказва разни общи приказки за борба с корупцията , световен мир и как щял да разчисти олигарсите ...ама до сега не знаел как... Харчи някакви пари , дето не казва от къде са ... а от време на време разни западни политици питат как е...... И когато интереса към него спадне под 5% изведнАж някой все се опитва да го убие и вдигат врява по медиите...

79

Анонимен

преди 3 години

Захари Стоянов,гаден с.оросоид:Царуванието на нагайката,монголското иго,татарщината и крепостното право може би да са едни от най-силните фактори,които са направили от руските държавни мъже ЗВЕРОВЕ и И.ДИОТИ.От друга страна пък,твърде е обяснимо тяхното подло поведение,защото хората искат да ни направят московци,прочее,правят ни всичките злини и пакости,които може да измисли развратният човек.Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя.Лошо нещо бил московлука"

78

Анонимен

преди 3 години

Руския ботуш е символ на мир и демокрация!