78

До 78

преди 3 години

Иво Христов го каза най добре. 80% де би ли от БСП." - така е!Затова и гласуват за комунистическата тиква######Гласуват за комунистическата тиква, защото алтернативата е много по зле. Разните мунчовци, галевици, ниновици или хаджигенчовци и сие са по добри. Не мисля.

77

Анонимен

преди 3 години

Най -опасни за нрода са простаците , облечени във власт !

76

Анонимен

преди 3 години

Мантрата за разделението я повтарят само свръхелементарни, недакватни или купени хора. Разделението съществува, но то не се създава чрез злонамерено говорене от когото и да било, създава се с дела. Разделяте ни, когато крадете. Разделяте ни, когато задкулисно обсъждате рекетяорски си бизнес - суджуци, братиньо, ало, Ваньо, опраскай го и т.н. Когато ползвате прокуратурата за бухалка срещу неудобните.С гордост заявявам, че искам да съм разделен от това. Не се идентифицирам с вас, престъпници.

75

Анонимен

преди 3 години

Политическите *** , продаващи се за собствена и партийна изгода провалят надеждата на хората за по-добро , в което ни заблуждават доста години . Те разделят и смразяват едни срещу други населението , което постоянно се топи в търсене на средства за преживяване . Слугуваме в чужбина и сме загърбили нашето , защото такава е неразборията при нас. Едни плуват в охолство , а други едва оцеляват . Посредствени хора властват и не искат да си ходят на инат , защото така им е добре.

74

Христо Христов

преди 3 години

До 80"Иво Христов го каза най добре. 80% де би ли от БСП." - така е!Затова и гласуват за комунистическата тиква.

73

Анонимен

преди 3 години

УжасТ!

72

Христо Христов

преди 3 години

Каква "интелигенция" сънува пък този... тази дето Иречек я споменава или онази дет издигна комуниста желю желев за президент.

71

Ясно

преди 3 години

Срешнали се на една полянка Прабългарин и Славянска. Клатикури. И се родили Чукундури.Крадливи Ебливи. И най вече Зависливи. Р. РАЛИН.

70

Знае се!

преди 3 години

Ето такива като тоя писател са основния двигател за разделението. Тази полуинтелигентна интелигенция е основния виновник за сегашното състояние. Защото тази интелигенция е лицето на келепирджийството, при това по ,,байганьовски".

69

МатрЯла

преди 3 години

Тук е МНОГО лош. Сбириток от кол и въже, не става здрава сплав като смесваш каквото дойде, разпада се. Никога няма да се оправи положението на тази територия. Анадолци и викинги, славяни и римляни. Абсолютно никакви шансове

68

Анонимен

преди 3 години

Иво Христов го каза най добре. 80% де би ли от БСП. При такъв процент е нормално положението ни.

67

Чебурашка

преди 3 години

Една държава на север с петата си колона от 140 години насам е разделяла българското общество. Прави го и сега и за съжаление успешно

66

Анонимен

преди 3 години

Като един типичен представител на "разпарчетосаното" българско общество искам непретенциозно да вметна, че големият проблем в България е отчайващата липса на писатели, поети, композитори, художници. Не търсим интелигенцията по протестите, а сме жадни за интелигентна творческа позиция, но не я намираме. Натъкваме се на "толкова много фокусници и илюзионисти".

65

До Анонимен 1

преди 3 години

Напротив, много грешиш..................вече е разделен и народа................................на привърженици и противници на ГЕРБ.....................................аз знам много случаи, когато приятели се карат на политическа основа, дори късат връзки помежду си, защото единия подкрепя ББ, с другия- не!!!

64

До Диана

преди 3 години

Е, и................тръгнала да плаче за ББ, милата.................леле..................колко си заблудена..................*** да го пазиш, всеки си плаща за миналото и за грешките, но ти си млада и зелена и не ги разбираш тия неща!!!

63

До Анонимен 62

преди 3 години

Ей...............стига с тоя пещерен антикомунизъм...................комунизъм никога не е имало!!Добро утро, селяни прости!!!!

62

!!!!

преди 3 години

Няма нужда да си писател или професор за да видиш колко е разделено обществото..............................социалното неравенство е много силно.................то генерира престъпност , миграция и обезлюдяване на големи части от България!!!

61

Анонимен

преди 3 години

Комунизма няма да се върне но осранките все още са тука но не е за дългоМузея на живков-лисицата и тяКояато я направиха бойко и първанов заедно с червенков и внучката на живков

60

6656699

преди 3 години

Бойко е добър но по добре да не беше с. Живков лисунгера..че държавиите си имат памет

59

Хм !?

преди 3 години

Престъпници, криминалния контингент от времето на соцкомунизма най-много мразят комунистите защото тогава престъпниците бяха справедливо наказвани. А ако ги нямаше комунистите същите тези престъпници щяха от глад да умират.