10

Handel

преди 3 години

За 40+ дена на протести в цялата страна са излизали поне няколкостотин хиляди души. И нито един от тях е болен (ако имаше поне един болен представате си бokoвите *** какво квакане щяха да нададат.

9

Ваня

преди 3 години

Зарежете вече тези безумни теорий и маскаради,оставете децата да учат нормално и спокойно,да работим и да дишаме ,че от толкова мнения и статистики ни писна страшно много.

8

r3v0lv3r

преди 3 години

До !!!!Ще чакат, като постоянно работят с болни хора при тях риска за зарязяване е много голям.

7

Анонимен

преди 3 години

Досега всяка есен ореваваха орталъка,какъв страшен грип идва и трбва всички да се ваксинират,ама,доколкото зная,ваксинираха се не повече от десетина процента от населението.Останалите,Йок!И всеки грип си преминаваше,като предишните,с почти едни и същи поражения!Ама,рев и залахи,относно идващия пореден масов мор!Е,народът се понаучи на тези номера и взе да си я кара по народному,съобразно своя вековен опит!Така се очертават нещата и с короната,само дето истерията,ИНСТИТУЦИАНАЛИЗИРАНАТА,беше голям

6

!!!!

преди 3 години

Много интересно как уж умни и интелигентни хора(лекари, психолози и т.н.) чакат да се появи ваксина и да се имунизират с/у Covid-19.......................не съм лекар, нито професор................но въпросът за ваксините е много сложен.............може да се окаже, че една ваксина има повече отрицателни странични ефекти.............отколкото носи полза!!

5

ПорЦелан

преди 3 години

Интересни джуки. Могат да направят вакум на тръба с голям диаметър.

4

Анонимен

преди 3 години

Сега видях новите случаи - 99 , ама много умрели -18!

3

Анонимен

преди 3 години

Бухайте ваксини с неясни, нетествани странични ефекти, с максимална ефективност 3-4 месеца, с цена стотина евро бройката! Против вирус, който вече сам си отива! Всички мечти на мега корпорациите се сбъднаха накуп!

2

Тоя е прилеполог

преди 3 години

Нали пусна мухата че сме карали вирус и имаме имунитет от прилепи. Нищо че българите докосвсли се до прилеп са 0.00001 процент. Вервайте му.

1

Хемус

преди 3 години

Ох тази Ганиела,на кой плаж ходи!?