11

Анонимен

преди 3 години

Шубата слага малката перука,щото върви приказката,че на конгреса ще изберат дъртата перука,та затова му прави вентилации.

10

Гелосан

преди 3 години

От коя маала в Разград, тоя бразилец?

9

vlady

преди 3 години

Единия от мачовете на Георгиев беше контрола, но имаше силни изяви и спаси националите от разгром.

8

vlady

преди 3 години

Георгиев има качества - беше титуляр в два мача на националния отбор и спаси по няколко положения във всеки. Татин Ники няма място в националния отбор.

7

Анонимен

преди 3 години

От Черно море съм, но нито Георгиев, нито Виктор Попов (все още) нямат качества за национали. Георгиев май не е и пазил този сезон, на вратата е младият Дюлгеров.А това недоразумение Никито Михайлов олицетворява в себе си едни от най-големите проблеми във футбола ни - връзкарство, шуробаджанащина, корупция. Спрете да го лансирате този некадърник, няма ли да се пенсионира вече, нека да се занимава с ресторанта си и да дебелее :(

6

Паляка

преди 3 години

Само Божинката липсва ......

5

Югозападен

преди 3 години

Сисиньо малко дребничък и дано е окосена добре тревата,да не му стига до глезените.Голямото недоразумение ,будещо печал,е Ники Михайлов,малко ли му пълнят мрежата в националния,та да срами и националите?

4

Фенъ

преди 3 години

Тоя добре ли е? Пълен резил....

3

Анонимен

преди 3 години

Дедо Гошо Шубата тотално е дал накъсо! Ама нали националния отбор е благотворително дружесство, да му дадем шуба и за тази зима, докато още 2-3 от недоразуменията на Киро Парахода запишат по 2-3 мача за националния отбор, та да се водят национали, барем им се вдигне цената!

2

Анонимен

преди 3 години

Сисиньо и Исмаил Иса гордите българи на националния !?

1

фук

преди 3 години

Аа добре че Никито се връща. Да ни пази бог