9

Истината

преди 3 години

Теорията с глобалното затопляне е пълна измама подкрепена от богати евреи.С времето ще стане ясно. Но похарчените залудо пари няма да се върнат.

8

Анонимен

преди 3 години

Голяма лъжа е, че човешката дейност води до затопляне. Връзката между СО2 и затоплянето е точно обратното на това, което ни внушават - не повишаването на СО2 води до затопляне, а затоплянето води до повишаване на СО2. А причината за затоплянето е промяната на слънчевата активност и количеството топлина, което получава земята като следствие.

7

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

United nations must to STOP DIGITtiZATION IMmEDIATELY.STOP 5 G digitization immediately....Внимание контактни зони на пожари в Сирия,Калифорния ,Рим и България подават едно и също остър електромагнитен смог внедрени са дигитално холограмни видео терористични оръжия водещи до ликвидация на живота на земята ни../he end of Fanerozoic eon

6

Христо Христов

преди 3 години

До До 1/4И преди 30-40-50-60 години и у нас природата не се пазеше, но същото беше и на запад. Но смея да твърдя, че тогаз поне като държавна и обществена политика алчността не беше толерирана и на нивата като в "демократична" европа.

5

.!.

преди 3 години

Радвам се, че няма да го доживея! Е верно ще съм горе доле по-средата като се затопли с 2 градуса, и тогава всички и вярващи и невярващи ще видим как се ядът камъни, *** тогава ще съм на възраст в която ще ми е все тая! *** си мисля, че тия дето ще останат ще им се иска да са в моето положение тогава!

4

До 1

преди 3 години

АЛЧНОСТТА Е НАЙ- ЛОШАТА ЧОВЕШКА ЧЕРТА. И КОМУНИСТИ, И КАПИТАЛИСТИ КРАДАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО. ЗАБРАВИЛИ, ЧЕ НЕ СА ВЕЧНИ. ВПРОЧЕМ, ТО КОМУНИЗЪМ ВЕЧЕ НЯМА. В РУСИЯ Е КОМУНИСТИЧЕСКИ, ПАРТИЕН, ОЛИГАРХИЧЕН КАПИТАЛИЗЪМ, ПРИ КОЙТО ОПОЗИЦИЯ НЯМА, ЗАЩОТО СЕ УБИВА ИЛИ ОТРАВЯ.

3

Охх

преди 3 години

То да е само глобалното затопляне дето срива и ще срива световната икономика....

2

ндаа

преди 3 години

Лошо е да те изтикат назад!Сега света се занимава с вируса,и тия отидоха в девета глуха!Сега напомнят,че ги има!Дипломирани циркаджии!

1

Христо Христов

преди 3 години

CO2 то само по себе си не е проблем. Проблем е алчността на хората да секат дърветата, които могат да го преобразуват в кислород... но алчността си е брюкслеска ценност.