17

Анонимен

преди 3 години

Каквото повикало - такова се обадило. Дотам водят исямизма и ислямския тероризъм.Всяко действие има противодействие.

16

Леле

преди 3 години

Вчера в София са заловили шестима нелегални от Афганистан. Никъде не пише в медиите, съответно мисля, че са заловили не малко в цяла България, но никой не ни казва. Ислямизацията на Европа тече с пълна сила.

15

Анонимен

преди 3 години

След време ще е национален герой и ще му строят паметници и градове и улици ще кръщават на неговото име. А истинските терористи дето са на власт и съсипват държавите ни ще отидат в бунището на историята.

14

Анонимен

преди 3 години

Тоя психар що не отиде да се бие с ислямска държава, а стреля оп обикновените и нивъоръжени хорица.Отговорът е ясен - психар с тежки сексуални проблеми и съответно избиване на чувството за малоценност и безполезност с оръжие в ръка. Масовият убиец е един и същ навсякъде и независимо от религията си, а вие, които се радвате на убийствата не сте по-добри...

13

ЖОРО ГЪ3A

преди 3 години

"имаше оцеляло момиче в едната джамия но той не го доуби"Затова, мили деца, винаги носете поне две резервни оръжия на операция. Да не си развалите идеалния резултат заради някоя случайна засечка.

12

гошо

преди 3 години

Този трябва да бъде канонизиран за светец!!!

11

Анонимен

преди 3 години

охо казах ви болните мозъци в тоз сайт са мнозивство вече са сложили 15 минусчета,хахахапийтеги тез хапчета редовно,хахаха

10

Атанас Велмазов

преди 3 години

Да е жив и здрав !!!!!

9

Анонимен

преди 3 години

И в блокът който живея има много клошари.

8

Анонимен

преди 3 години

Всеки, който е гледал видеото от нападенията знае че Брентън не е фанатизиран празноглавец - имаше оцеляло момиче в едната джамия но той не го доуби, както направи с останалата ислямска ***.

7

Анонимен

преди 3 години

До 1234Не съм запознат, Левски и другите революьионери, да са организирали погроми над мирното население, било то мюсюлманско или не. Освен това, идеята е било България за свободни хора, поне тази на Левски, независимо какви са тея хора, а не "само наште и смърт за другите", така че не - не мисля, че е като Левски.

6

Анонимен

преди 3 години

Фактите са следните :Някой от мюсюлманските страни симпатизират, финансират или не противодействат на терористичните ислямски групировки а мюсюлманите ,който се преселват в християнски страни лека по лека се множат.Но в техните страни християнството не е добре дошло.И какво е това ?

5

Кофти неща.

преди 3 години

Каквото повикало тако се обадило да би мирно седело не би чудо видело.

4

пусти политици

преди 3 години

Нямат спиране с глупостите си!И като се появи някой като това момче,и почват да пищят!Лицемери гаДни!!!

3

Анонимен

преди 3 години

болни мозъци навсякъде особено пък в тоз сайт са мнозинство

2

Некъф

преди 3 години

Да си го върнем за избитите невинни жертви във Франция !!!Това момче е герой! Той не е за затвора. Той е за награда.

1

Христо Христов

преди 3 години

Не той е причината, също както и оня норвежец.Причината са либерал- и социалдемократическите психопати. Те са проказата...