28

Анонимен

преди 3 години

Оооо, те западните демократите са вода ненапита...Като слушам как се хвалят сами и какви политически убийства се вършат, Русия ряпа да яде, ако изобщо е истина, че навални е отровен.Даааааам....

27

Вижте им

преди 3 години

...морала на путинистите. Бълват змии и гущери срещу опозицията. Куршуми или отрова. Тава могат - това правят. Това диалог, това възпитание....все непознати за тях неща. Потресаваща омраза. Ами дайте аргументи, документи за предателство на опозицията!!! Няма такива. Навални само им сочи конкретно къде , какво , как крадат, те го вкарват в затвора или го отравят - да замълчи завинаги, да не им смущава краденето.Как жить???

26

О хо хо

преди 3 години

Децата на Навални се казват Дария и Захар. Според по- долу пишещите путинисти това са типично еврейски имена. А ха. Варвайте им.

25

Цццц

преди 3 години

Много ми е интересно, ако в БГ дъщерята на БМБ имаше на собствено име фондове за милиарди както са ДЪЩЕРИТЕ НА ПУТИН, какво ли щяха да плямпат путинистите тогава...те това е демокрация па русски.

24

Обективно

преди 3 години

А бе, путинисти, що толкова го плюете този Навални, нали не беше опасен????....ама по отровата, която плюете, разбирам, че и в собствената си плюнка ще го удавите или отровите. Все едно. Убили сте Човек. Дали ще умре ...може би не. Но това не променя ОТВРАЩЕНИЕТО МИ ОТ ВАС.

23

Доктор Уотсън

преди 3 години

Германската фондация " Кино за мир" е спонсора на Навални ???Интересни неща излизат за тая "фондация" ...... Ако бях на мястото на Навални , дори и умиращ щях да им откажа ..... а може би няма да мога , ако чрез тях ми идва "спонсорирането" на опозиционната дейност .

22

До 21 Гнус ме е от в

преди 3 години

Нидей тъй да тъ и гнус. Нидей чети

21

Гнус ме е от вас !

преди 3 години

Рекох да видя форума. И какво, все едно че съм във ФАКТИ. Едни и същи простотии и пристрастия на шепа хора под различни имена. ***, тези форуми са обмяна на идеи, мнения и споделяне на допълнителна информация. Тъпата си пропаганда оставете за баба си и дядо си !

20

Анонимен

преди 3 години

Ето затова не се слагат отрови са те трепят с изстрел в главата.Ако имах оръжие директно щях да отида до Берлин да влезна в болницата и да му пусна един в кофата.

19

Анонимен

преди 3 години

"шайката ленинско-троцкистки болшевики"--------------------------------Не мога да се съглася с подобна формулировка, напомняща тюрлю-гювеч. Между болшевиките и троцкистите се оформят непреодолими идеологически противоречия и, ако троцкистите могат да бъдат наречени яростни и последователни либерасти, болшевиките са центърът. Безспорна истина обаче е, че управляващите кадри и там и там са завзети от ч A фyти.

18

Анонимен

преди 3 години

Изобщо, ама изобщо не ми дреме за Навслни и всякакви сороскиОтрепляци

17

Христо Христов

преди 3 години

До 14"Защо германските лекари гузно мълчат..." - защото такива са евроатлантическите ценности - където лъжата и лицемерието са нещо нормално...

16

По шизифренични

преди 3 години

До Българина Руските либерасти са идейни и генетични наследници точно на шайката ленинско-троцкистки болшевики,които вилнееха в Русия до към 1928-1930г. *** от всякъде - пид.лоси,ле.бийки,а днес .жендъри и всякакви sексуални девианти. Руските либерасти са много по-шизефренични от американските.На повечето руски либерасти в генетичното дърво се откриват болшевики,меншевики,есери,анархисти,троцкисти.

15

Анонимен

преди 3 години

Вижте го третия колко е хитър. Важното било да се борят и двете страни по пиндостанските правила?! И това при условие, че от 10-15 г твърди пиндостански правила просто няма. Те въведоха едно правило - Всяко правило е предпоследно. Когато им кефне излизат от международен договор и след години, за да приклещят опонентите си, се позовават на този същия международен договор, който с лека ръка са задраскали.

14

Анонимен

преди 3 години

Оказва се, че този Яка Бизил е папа-гал. Колко дни Нахални трябва да излежи в германска болница, за да престанат папа-галите да повтарят без доказателства "след "атаката с отрова""? Защо германските лекари гузно мълчат и дават времева възможност на тези платени папа-гали да сеят своята пропаганда и агитация?

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Мъка, мъка, сега *** остава без опонент,..."--рИдакцията, Путин вече е забранена дума, а? Малиии колко е страшен тоя П.у.т.и.н. Ами ако реши да ви отвлече жените и изнасили камилите?? Ще настане демократичен потрес, нали!

12

Българина

преди 3 години

Навални си е Сори соидче отвсякъде, еврейче, с деца с еврейски имена и го Спасява друг евревйн, Яка Бизил.... С юдейската намеса навсякъде с цел контрол, на света ще му писне от тях ОТНОВО!!!

11

Ss

преди 3 години

Спрете се с тоз циркаджия ! На последните избори даже и родата му не гласува за него ! На никой не му пука за него ? Ако бяха решили да го трепят щяха да успеят !

10

Анонимен

преди 3 години

Ти лично колко паднали от самолет и оцелели познаваш? Всеки лекар ще ти каже, че ако някой прекара седмица в кома втора степен, ще има постоянни увреждания. Дано не са забележими. но едва ли.

9

1234

преди 3 години

Явно сега си взел отпуска от ЦРУ