58

да,да ама не

преди 3 години

До ХемусИмат филтър на автопилот! Ноо са ***, кат на Любо Нейков Сашето! Даже по!

57

Хемус

преди 3 години

Обаче не знаех,че онова дето служи за миене на ръце,било забранена дума в сайта!Какви времена!Искате независими медии и да ви отразяват обективно!Затова всички от раз поставиха в България и чужбина на екрана лентичка 'Останете си вкъщи',понеже се загрижили за вас

56

Хемус

преди 3 години

Благодаря на световните учени,че тази година,ме научиха на 46 години,да си мия ръцете преди храненен с топла вода и ***!Досега не знам,как оцеляхме,при положение,че в казармата се къпахме нормално,ако може така да се каже един път на две седмици,през останалото време крака,ръце,мишници със ледена вода!Там някъде из Странджа!

55

НЕКОЙ

преди 3 години

Че как така вааааа?! Че как така няма ни един умрял ваааааа?! Я веднага преправете стъкмистиката.

54

MmAaHh

преди 3 години

Това, че са в интензивно, не значи, че непременно са интубирани. Просто са под постоянно наблюдение. Не е зле малко да се информирате, преди да пишете глупости

53

Анонимен

преди 3 години

До малко тестовеЯде отрови, пие отрови, диша отрови, даже е навит да си вкара отрови венозно, ама ако си забрави маската или му свършат мокрите кърпички преди влизане в магазина, ще припадне от шок и ужасТ. Кой е ***, викаш? :D

52

Анонимен

преди 3 години

До #48 малко тестовеАз също не използвам дезинфектантите в магазините, но никога не излизам навън без мокри кърпички, напоени със спирт. Винаги имам една в ръката и бърша ръцете си непрекъснато - особено ако пипам пари или каквато и да било стока в магазина. Вяра на *** да мисли за мен нямам отдавна. Сигурно затуй от години не ме е хващал и грип, въпреки, че никога не ми е слагана ваксина. Човек просто трябва да спазва хигиена. Звучи невероятно, но това е достатъчно, ако всички го правят.

51

Анонимен

преди 3 години

До ВИКИВики, ти си жива?

50

ВИКИ

преди 3 години

Никой не го е еня за "простолюдието".Всичко е само заповеди "отгоре". Ама от долни хора.

49

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

48

Анонимен

преди 3 години

ИМА ВИРУС, НО ИМА И ЛЪЖА!

47

малко тестове

преди 3 години

малко заразени. Иначе са 5-6 хиляди теста. Това значи, че заразените са около 200 пак.Утре ще видим. Междувременно си носете маските, мийте си ръцете. Прави впечатление, че много хора не си дезинфекцират ръцете като влизат в магазин. Прескачат автомата и после барат с мръсни ръце. Бай *** си живее у много хора.

46

Анонимен

преди 3 години

Нищо не е ясно.

45

Анонимен

преди 3 години

До въпросчеа-ха, на по-малкото тестове може би.....

44

въпросче

преди 3 години

От 2 месеца следя бройката на умрелите от вируса и ми прави впечатление, че събота и неделя ТЕ са по-малко. На какво се дължи????

43

толкова

преди 3 години

1 вирус, 1 зараза, 1 власт.

42

Анонимен

преди 3 години

В почивните дни касиерката не е на работа и умрелите са по-малко!

41

Анонимен

преди 3 години

ЕМИ ОТМЕНЯЙТЕ МЕРКИТЕ НАЙ ОПСЛЕ ДЕЕЕЕЕЕ!

40

Анонимен

преди 3 години

Който може да чете на английски, прочетете смислени и научно обосновани обяснения на тенденциите с коронавируса в света и доколко е вярно, че зарзността на вируса намалява, ето тук:https://theguardian/world/2020/aug/23/why-do-covid-fatalities-remain-low-when-infection-numbers-are-risingВсъщност най-важното послание е, че все още НЕ ЗНАЕМ до статъчно за този вирус. Затова не бързайте с лаическите заключения и не вярвайте на "експертите" дето се произнасят толкова категорично.

39

Анонимен

преди 3 години

Измишльотините нямат край. И какво се цели с тия статистики, статистика вирус не убива. По една маска и на задните части трябва да се носи, за по-сигурно.