28

Барселона

преди 3 години

Де що параграфи има,да му ги хакнат...

27

Абе

преди 3 години

Ще го пишат за дребно хулиганство, и ще го пуснат пак да тероризира хората, докато утрепе някой наистина, или не го утрепят него - това е нашето ''право''-съдие !

26

Анонимен

преди 3 години

Неграмотници, поне прочетете какъв е закона, преди да плюете. За да осъди съдът някого за престъпление от общ характер, първо трябва да приключи досъдебното производство в мвр където под ръководство на прокуратурата се събират доказателства. После прокурор внася делото в съда и ако докаже обвинението съдът го осъжда. Не може съдът да съди някой по картинка, без да прокурор да внесе обвинителен акт.

25

Анонимен

преди 3 години

Всеки българин има право да придобие къс нарезно оръжие (пистолет) за самоотбрана. Администрацията създава доста пречки, но при обжалване пред съда най-често гражданинът печели. Шалтерите, плъховете, електоралните единици и всякакви други престъпници ще стават все повече, така че е редно обикновеният работещ човек да вземе мерки за защита на себе си и семейството си. Съдебната система е импотентна, затова подобни твари се разхождат необезспокоявани, нападат, бият и убиват на воля.

24

Ddd

преди 3 години

А Гешев и Пеевски си потриват мазните шкембенца и казват - много си ни е добра системата.

23

Ddd

преди 3 години

Съдебната ни система е толкова корумпирана че направо да не попада човек там.Когато Христо Иванов, като министър на правосъдието се опита да я реформира, всички масово го отсвириха, сега когато е на протестите срещу същата тази система, отново се опитват да го отсвирят. Е кога ще се оправим, точно никога.

22

Ddd

преди 3 години

Нека си припомним как ще протече процеса:На първото дело, шалтера ще се "разболее", отлага се със 6 месецаНа второто дело, адвоката му ще се "разболее", още веднъж отлага се за 6 мес.На третото дело, шалтера си наема нов адвокат, който се нуждае от време да се запознае с материалите, още 6 месецаНа четвъртото дело, новия адвокат ще се "разболее" На петото дело, един от свидетелите ще се "разболее".И така 5-6 години до изтичане на давностния период.

21

Видев

преди 3 години

1.Всички коли с регистратори и записите да важат в съда.2.В този случай има няколко нарушения за всяко отделна присъда и да се натрупват.3. да се уреди в новата конституция.

20

Край

преди 3 години

Убийството на Милен Цветков беше снимано от поне три камериКакво още и колко време шу трябва на българския съд да издаде присъда

19

Константин

преди 3 години

Гнусен. гнусен, ама никой не протестира срещу съда. Такива са хиляди. Той имал 10 присъди и всички условни. Нещо да се чува срещу решенията на съда. Само си пишем Какво стана с убиеца на Милен Цветков. Надрусан, пиян, още няма присъда и давността си тече, както и мама и тате правят постъпки да го осъдят условно. И случаят ще се затвори. Та така и с този шалтер.

18

Handel

преди 3 години

Преведено на български - търси начин да го измъкне с административно накзание (глоба) защото иначе ще трябва да влезе в затвора и за условните присъди.Явно баща му е я кмет, я съдия или прокурор... с други думи виден ГЕРБер.Някой да е изненадан?

17

Анонимен

преди 3 години

Тоя директно в панделата- ако го пуснат пак- със сигурност ще утрепе някой .Да го приберат на топло- там ще му гръмнат шалтера !!!

16

Щирлиц

преди 3 години

Прокуратурата обмисля?!Дали за всички обикновени,нормални българи е обмисляла така,както за мутр.ите на червените другари?Аз не вярвам.

15

Анонимен

преди 3 години

Гнусен неандерталец

14

Saki

преди 3 години

Енимехмедов за насочване на газов пистолет срещу почетния,без да гърми,получи три години и половина ефективна и си я излежа. Та въпроса е този шалтера колко ще получи ,след като е гърмял ?

13

Мен

преди 3 години

Ммммм, чудесно! Какви *** с по 5-6 условни присъди си играят на правораздаващи?!? Това не е просто абсурд, това е абсурдизъм!!!

12

Анонимен

преди 3 години

И тоя си мечтае да стане един ден премиер на тая "държава".

11

Възмутен

преди 3 години

Върнаха се мутренските години от младостта на мутрата Тиква-Винету Будата!

10

Ямболски цървул

преди 3 години

Осъждана измислена мутра за заплаха за убийство,на свобода вилнее с картечен пистолет!!!!!!И заплашва пак с убийство! Само в България може така! Този *** трябва да е минимум 10 години в КАРЦЕР!

9

Трифазния

преди 3 години

Тоз Шалтера ако го подхвана ще ми се опикае в ръцетел