8

УМНИКА

преди 3 години

В Индия и Китай има най-много болести. В Китай е от това защото консумират кучешка храна а в Индия е от негиеничният начин на живот. Там дори няма тоалетни с,,ат и пикаят на улицата.

7

Тео

преди 3 години

Дано се оправи напълно жената и да няма рецидив! Защото един път с тумор, дори и доброкачествен, винаги имаш дамоклев меч над главата си! А за да се стигне до тук, очевидно жената я е било страх до последно и се е надявала на някакво чудо. Имам позната жена, дето против камъни в бъбреците бабите и казват да пие сок от смрадлика и какви ли не панацеи, докато накрая бъбрек не можеше да се спаси и го махнаха. Просто някои хора ги е страх до последно!

6

Анонимен

преди 3 години

На майка ми извадиха огромен тумор. Просто жените ги е страх от диагнозата и стискат до последно. Някакъв тьпанар пък и беше предписал да смуче лимони, за да и се дренират подутите лимфни възли... Аз тогава не си давах сметка какво е и мислех, че сама се оправя с докторите. След три години се върна, вече като злокачествено образувание в черния дроб и я уби.

5

Ванката

преди 3 години

До Анонимен 5Няма как да са забелязани от лекар, след като не са ходили на такъв. Пълно е с невежи и неграмотни екземпляри и у нас, и в Индия. Хора, които предпочитат да търпят, да пият отвари, да витаят в астрала, ... и пр. перушански и тъпанарски истории...

4

Анонимен

преди 3 години

Май след индия и мианмар по големина на къснооткрити новообразувания се нарежда България. И тук се намират 12,15 кг тумори, незабелязани с години от нилакъв медицински специалист

3

Анонимен

преди 3 години

Може да не го е забелязала:)))

2

Анонимен

преди 3 години

Ти на това да събереш две числа математика ли му казваш.Колмогоров знаеш ли кой е.Не е министъра на туризма споко.

1

Мен

преди 3 години

Преди операцията тежала 106 кг. След операцията 56 кг. А тумора тежал 54 кг. Нещо математиката куца.