57

Христо Христов

преди 3 години

Ес не признаваше и резултатите от многопартийните избори в Сирия и затова организира, обучава и въоръжи ислямистките терористи...

56

Туршиеф

преди 3 години

Има реална опастност ЕС да последва сценария в Украйна

55

Анонимен

преди 3 години

Беларусите показаха какво искат. 80 % са гласували за Лукашенко. Ако ти имаш правото да твърдиш, че изборите саманипулирани, аз имам правото да твърдя, че си педофил, крадец и убиец и като такъв си особено опасен престъпник и вместо да имаш правото да се изказваш трябва да копаш уран. Безплатно. Доживот. Те това е истината.

54

Анонимен

преди 3 години

Ако бях на мястото на Лукашенко, здраво камери на всеки протест, подслушване на интернета, клетъчните мрежи и радиочестотите. После анализ и тайно избиване на предателите. Навални го разкрига и ще е растение до края на живота си. Оная даскалка, дето се мисли за президент, след няколко години всики ще я забравят. и тогава... Това е начина, по който винаги са декствали англосаксите. Източноевропейците само можем да се учим от тях.

53

Анонимен

преди 3 години

Всъщност, белорусите искат точно повече Европа, защото свобода и демокрация в североазийската сатрапия има само за олигарсите от КГБ!

52

Анонимен

преди 3 години

За пореден път ставаме свидетели на комунистическото движение. Ако има още хора, които не са го виждали... ЕТО гледайте.Военно престъпници чрез силата на армията и полицията бият и мъчат хората, за да останат на власт. Просто и ясно. Жалка картина 2020.Света трябваше да е подобро място вече, но за жалост 44та г всичко се обърка и още не може да се поправи.

51

sdbbb

преди 3 години

русофилите/русоидите сте болни мозъци. вашата матушка е обречена на разпад и гибел.

50

Анонимен

преди 3 години

Има реален риск Русия да последва Украйна и Беларус.

49

Анонимен

преди 3 години

53 на каква дрога си? Хилядолетни вика. Алоо ти Нг история учил ли си? Днешна Украйна е България на Аспарух! Онгъла е там!!! Само в Русия 3 области са искали поаледните 10 г дя се казват България и Кагебееца им забранява! Ние почнем ли да си сикаме земите-40% от Русия отиде

48

бялКоч

преди 3 години

Земите на беларус ( защо я наричат така един Господ знае!), и Украйна не са руски, както ги изкарва агресивната руска пропаганда, до средата на 18 век това са земите на Великото Полско- Литовско кралство известно още и като Жечпосполита! Руснаците от московието идват след разпада на тази държава и притежават тези земи около 2 века! Това е положението Полша има всички исторически права над тия територии!

47

Анонимен

преди 3 години

Кажи на някой от Украйна и Беларус, че насилствено е откъснат от Русия.Те най-после доживяха да се откъснат от матушката - нашите русофили зорлем ги връщат обратно.

46

СССР

преди 3 години

И Украйна и Беларус са измислени държави!!Тези земи от хилядолетия са чисто Руски територии.!! Насилствено откъснати под натиска на Запада!!

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонименама има здрави бели роби беларуси и беларускини да бачкат на плантациите в германия и холандия.

44

пътьом

преди 3 години

до 44 А ти слушал ли си какво говори и предлага Нинова, какъв анализ поднася? Едва ли, та изобщо не я сравнявай с някаква си подставена учителка.

43

Анонимен

преди 3 години

Няма риск. Няма Крим, няма жито и д-р. ресурси.

42

осведомен

преди 3 години

до 36 А на теб не ти ли писна прегръдката на големия брат, та България цъфна и върза? последни сме отвсякъде!! В Беларус се мъчат да сътворят поредния майдан,след което страната отива на майната си,това е истината. Пламен Пасков прави блестящи анализи на ситуацията както там, така и по много други актуални5 въпроси!

41

Да допълня...

преди 3 години

Беларус е единствения съюзник на Русия. Махнат ли се , Русия остава съвсем гола.Наскоро Лукашенко имаше идея да се откачат от Русия , но Путин го заплаши със спиране на газта и военна интервенция като в Украйна.

40

Do KOSTAS LINKE

преди 3 години

Крадливите черни гърци откраднахте демокрацията от тракия и науката от египтяните. Нищо не е ваше освен мързела. Цялата ви история е крадена.

39

Така е ..

преди 3 години

До Анонимен 38 Прав си. И нашата Нинова не става да управлява България.

38

Анонимен

преди 3 години

Запада е категоричен.-"Ние не искаме Беларус в Европа.Искаме да го ограбим и опостошим,като Украйна.Затова ги ядем сега тия,ла$$$*****." Не му е работа на ЕС да се меси в работите на друг съюз,щото ще яде пак "хурката"и тоя път руси и белоруси няма да спрат в Берлин.А чак в Лисабон.И така ще построят по бързо комунизма от ЕС.Не разбрахте ли ,че този път няма лабаво.