8

до 3

преди 3 години

Редовните читатели знаят че Hия няма завършен 5-ти клас, затова грешките са и простени. Бедното момиче е израсло в тенекиена колиба в семейство на муprави събратя и още от малка родителите и са я склонявали към просия и проституция, тъй че бъди малко снисходителен.

7

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Чудя се, потдържането и почистването на плажовете не е ли задължение на концесионерите или разходите по почистване силно ще навредят на бюджета на любовницата им ?

6

$$$

преди 3 години

До Анонимен 6,Дай ги за образование, че едно изречение без грешка не можеш да напишеш.

5

до предния

преди 3 години

Напълно съм съгласен с теб, но хората разбират само когато им бръкнат в джоба

4

SWAN

преди 3 години

До Анонимен 3Именно нуждата на хората да генерират и изхвърлят отпадъци се използва за обирането и заробването им. Никога не съм твърдал. че е добре да се хвърля ***, но хората го генерират постоянно, и основното перо в данъците на имотите например е именно такса смет, която тепърва ще расте в пъти! Та от това, че имаш необходимост да правиш нещо, не следва да те обират чрез него! Затова зелените са издигнати в култ! Никога не съм твърдял, че трябва да се хвърлят фасове където ти скимне!

3

Анонимен

преди 3 години

Здравейте,Ния, извинявам се, но за трети път правя забележка по статии за елементарни грешки относно "и" и "й", вкл. по отношение на множествено число."лодки, коЙто дойдоха" е грешно. Лодки, коИто дойдоха. Буквата "й" е съгласна, чете се "йъ".Грешни са писания "батерий", "много полицаЙ" и тн.Поздрави

2

бг

преди 3 години

Браво Здравко ! Така се прави момче , не само да се вдигат лозунги.Добра работа!

1

SWAN

преди 3 години

Колко му платиха на Здравко тези дето го направиха известен срещу послушание, за да му позлват известността за промивка на останалите? Здравко не може да вози без пари, защото едва след като излезна на свободния пазар, разбра каква е разликата между реалността и мечтите...