47

Анонимен

преди 3 години

"Кметовете в България искат да взимат заплата и да не носят отговорност!И ако може друг да им върши работата!"На някой им бяха по 1800 лева зпалатите допреди ендо известно време, а вече караха джипки за по 100 000 лева. Сега са им по 3000 лева заплатките, а джипки карат и правнуците.

46

Анонимен

преди 3 години

До До 10Там ...там може и с други средства. Нали бащата, преди да се пенсионира беше от малкото честни горски. Бранехме гората от нечконната сеч. Имат брадви, ама ние имахме пушки. Като хване няколко парчета, понабием ги, вържем ги в балкана на някое дърво и ги отвържем на другия ден, никой не идваше. И кво? Дойдоха едни мутри, дойдоха едни заповеди, ч ене можело така, после ние ги фанеме, те ги пускат и ни съдят ...

45

Анонимен

преди 3 години

Га викам пулиция з амузиката ни идва ... га са изнерва и фана компанийта, пребийи ги, счупими им колоните - прукоротора, полициа низнам си ко ...

44

Анонимен

преди 3 години

ТАКА СТАНА 25 ГОДИНИ ДРУСАХТЕ КЕБАПА ПО СМРЪДЛИВИ КРЪЧМИ ОНИЯ ГОЛОГЛАВ ПЛЕВЕНСКИ СЕЛЯНИН ВИ ИЗМИСЛИ И КРЪСТИ ЧАК МУЗИКА "ЧАЛГА" НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЯМА ТАКОВА ЯВЛЕНИЕ НО 70 ПРОЦЕНТА ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БЪЛГАРИ С НЕ МНОГО БЪЛГАРСКИ ФАМИЛИЙ БЪСКАХТЕ ЯКО КЮЧЕКА И СЕГА КВО СТАНА ЕЙ ВИ НА РЕВЕТЕ ЩЕ РЕВЕТЕ ЩОТО КАТО ГЛЕДАМ ОЩЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ОСЪЗНАЕТЕ И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НАРИЧАТЕ ОРИЕНТАЛСКИ РИТМИ И ТАНЦИ БЪЛГАРСКИ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЩЕ РЕВЕТЕ. 22504

43

Анонимен

преди 3 години

до 31Времето съвсем прилича на кърджалийсото,когато и султанът вдигнал ръце и разрешил населението(и турци и българи) да си се брани.ЗАБЕЛЕЖИ ?(и турци и българи)ЗАЕДНОТАКА ОЦЕЛЯХМЕ НА БАЛКАНИТЕ

42

Анонимен

преди 3 години

В Турция имаше един патриот, Еджевит.Беден дойде,беден си отиде.Само книги.Но спечели народа му.Това е патриот. И никога не е делил хората.Социалдемократ.

41

Анонимен

преди 3 години

Не допускането на конкурент на ДПС от държавните мьже води до владение на ,,нощ''а

40

Анонимен

преди 3 години

И КАКВО СЕ ОКАЗА ВАУЧЕРИТЕ НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ ЗА ЗАПЪЛВАНЕ НА ФАЛИРАЛИ ХОТЕЛИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО С ТУРИСТИ С НАШИ ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА,ОТИДОХА В РЪЦЕТЕ НА РОМСКИТЕ "БИЗНЕСМЕНИ"И ТОВА АКО НЕ Е КОРУПЦИЯ И КУПУВАНЕ НА РОМСКИ ГЛАСОВЕ!

39

Анонимен

преди 3 години

Едната ръка мие другата там коя партийка ги пази ДПС.

38

Анонимен

преди 3 години

До растящ проблемЕЛАТЕ В САМОКОВ ДА ВИДИТЕ КАК ЖИВЕЯТ В ОГРОМНИ КЪЩИ БЕЗ ДА ПЛАЩАТ НИЩО...СЕГА ДАЖЕ ГИ ГАЗИФИЦИРАТ И ТАКА ЗАПОЧНАХА ДА ТРУПАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ГАЗОПРЕНОСНОТО ДРУЖЕСТВО.А НИЕ ОБИКНОВНИТЕ БЪЛГАРИ СЕ ЧУДИМ ОТКЪДЕ ДА СПЕСТИМ 5 ЛЕВА ТАКА,ЧЕ ДА СИ ПЛАТИМ ВСИЧКО,КОЕТО ДЪЛЖИМ КЪМ ДЪРЖАВАТА.ЦЕЛИЯТ СВЯТ Е В КРИЗА ГОЛЕМИ И МОЩНИ ДЪРЖАВИ ЕДВА СЕ СПРАВЯТ С ФИНАСОВИТЕ ПРОБЛЕМИ САМО ПРИ БЪЛГАРСКИТЕ РОМИ НЯМА КРИЗА,НЯМА НЕДОСТИГ НА ПАРИ И СЕ ХАРЧИ КАТО СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ.

37

Анонимен

преди 3 години

Да ходи да се работи и учи занаят.А после етническите бьлгари там да копират Лили.

36

Анонимен

преди 3 години

Респектирани полицаи ашколсун.Постояна рокада на полицаите от участък на участък ще е добре по селата.Нямаш познати биеш по езика.

35

растящ проблем

преди 3 години

Елате да видите във СевероЗападналите села как е.Там по принцип е пущинак, къщите по селата са под 10 000 лв, бай Мангул бачка два-три месеца у Германия и си купува къща на село.После едни китайски портативни огромни басови тонколони и се почва от петък следобед до понеделник сутринта, в половината село бумти музиката.И смятай, те са големите клиенти на магазина, на ресторанта, на групи са, много млади и силни безскрупулни типове, боравят с пари от кражби, помощи, дрога.Като хребарки са !

34

Анонимен

преди 3 години

ами това е дами и господа след 30 години демокрация и прозападна ориентация на българия ,нейният политически елит направи всичко възможно да я превърне в ромския резерват на европа!

33

Анонимен

преди 3 години

До Анониментова е положението ще ги търпим така както и нашите политици...и ще си плащаме данъците безропотно.все пак не забравяйте,че идат избори догодина и подкупите към ромската общност от страна на нашите политици ще се увеличат.ето валери симеонов и красимир каракачанов като видяха,че март догодина ще стигнат има-няма 2 % и се активизираха сред ромите,пращайки ги на почивка в 5 звездни хотели за наша сметка.

32

Анонимен

преди 3 години

Не зная как е по ямболските села,но зная как е в София ж.к Овча купел 1.Някъде от блоковете около детска градина "Пролет" всеки ден от ранния следобяд някакъв/и психопат/и, започват да дънят ромски джамбурета от сватби и това продължава до безкрай.Чува се чак до Фантастико на ул.Монтевидео.Как издържат съседите им не ми се и мисли.

31

наблюдател

преди 3 години

Извадки от репертоара: Доко, Доко, Доко.....тигре, тигре...., че, че, че..., Ой, Шушано...

30

Някой си

преди 3 години

Идат избори, не свикнах те ли? Винаги преди избори електората прави каквото си иска, полицията гледа да глобява наред за щяло и не щяло и разбира се се прави на улава като чуе за електората...

29

Анонимен

преди 3 години

А пък в Столипиново е необичайно тихо просто защото Валери Симеонов и Красимир Каракачанов изпратиха обитателите му на заслужена почивка в 5 звездни хотели. Ами трябва да отдъхва електората, че то лесно ли е по цял ден да мааш кючеци. Но нищо септември идва и маанетата ще се завърнат в Пловдив заедно с *** олинклузив тиристи.

28

Картоф компиров

преди 3 години

Елате да видите какъв ад е в Самоков, няма делник, няма празник, пек, студ, дъжд, сняг купонът в махалата е на шест. А ако им направиш забележка започват клетви, обиди и заплахи. Маанетата и кючеците се чуват чак в Боровец, толкова са силни децибелите. Имат самочувствието, че те са господарите в града под Рила. Никой не работи никой не учи.