36

Феминистът

преди 3 години

А ние от така нареченото малцинство също ще бъдем безкомпромисни към държавното малтретиране, което ни застава да живеем насила, само за да обезпечаваме съществуването на тази разгонена ***, наречена Държава.

35

Картинката е ясна

преди 3 години

Те тези, които се събират на групи по нан 30 са ясни кои са.Хеле пък в Бирмингам...То там бели няма.

34

НЕКОЙ

преди 3 години

Ще има нов световен бой за свобода и много глобалисти, либерасти и пеедреси ще гризнат дървото.

33

до Пиян Гъз - 17

преди 3 години

И като отидеш в магазина в Англия какво ти казват - дължиш ни 5 лири стерлинги и 25 пенса ли? Ай глей си пърцуцата и недей да ръсиш акъл

32

Анонимен

преди 3 години

35,демоКРАД нагЪл.всички ще умрете :)

31

Анонимен

преди 3 години

точно така, системата не е виновна, че е лъжлива.ние сме виновни, че й вярваме.но кръв и огън пак ще се леят за да се изкорени от този свят завинаги.и те ще повлекат всеки подрепящ я.това е неизбежно.

30

Анонимен

преди 3 години

Като ви чета простотиите виждам, че сте яко във филма :) вместо да се занимвате с глупости вземете си хванете живота в ръце и стига сте чакали някой да дойде да ви хване за рачичка и да ви реши проблемите. И не, системата не ви е виновна.

29

Анонимен

преди 3 години

до 31Балканските селяни така и не разбрахте какво е демокрация и яде ли си.

28

един

преди 3 години

До АнонименПравителствата са част от системата. Те няма да ни спасят, а ще ни заробят.

27

нов световен ред

преди 3 години

Ето ви новия световен ред! Под прикритието "ковид" вече те глобяват за "нелегална сбирка"! Вече е нелегално да се събираш с други хора когато и където поискаш! И британските "експерти" те подготвят психически, че вирусът ще си остане тук и завинаги, т.е. мерките също. Какви човешки права, какви пет лева? Оруел пасти да яде.

26

Анонимен

преди 3 години

До 111Верно ли?! Малииии, и ко ша праим тогаз?Сменете си мократа превръзка на челото, прегрял ви е мозъкът, доколкото го имате.

25

Анонимен

преди 3 години

До 111Винаги е било така по различни поводи.

24

111

преди 3 години

Илюминатите - Cатанисти задействаха плана AGENDA21. Той включва намаляване на населението до 500 милиона души. Предвижда се хората да бъдат прехвърлени към големите градове и земята да бъде изкупена от Илюминатите. Който притежава земята, притежава и храната. А с храната се контролират хората. Ковид19 е една световна постановка която цели да оправдае действията на Илюминатите за налагане на Нов Световен Ред. Ако хората не се осъзнаят ще бъдат третирани като г0веда.

23

Анонимен

преди 3 години

Най-сигурната мярка е да потопят острова под вода поне за 14 дни. Това отдавна го казах. Да питат Путин, може да им помогне.

22

Анонимен

преди 3 години

Абе няма нищо в worldomete.Тия сигурно се чудят как да излъжат. Винаги са качени данните още в 1.15 през нощта

21

Анонимен

преди 3 години

До до 8 от славянинЩото ти си в пряка връзка с хората от цял свят и знаеш какво знаят? Е, мнителен българският пейзанин, все смята, че някой го лъже нещо.

20

noFreeman

преди 3 години

Добро утро, робииии... за ингилизите говоря...

19

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!!Съдейки по дивотиите, които пишеш, ти вече си си чипиран и зомбиран (както и другите с подобни драсканици). Ама нищо, вервайте си - теориите на конспирациите придават усещане за смислено съществувание на неудачниците.

18

Д-р ДивоК

преди 3 години

Какво означава това, че под някаква форма корона вируса щял да е завинаги в живота на човечеството? Нима досега не е бил? Каква е разликата? Отново изключително глупави изказвания на Властелините на Ковида!

17

Пян Гъ

преди 3 години

Ниско ниво на журналистите. Не се казва "паунда", а "лири стерлинги". Ако не това, да пишат поне "фунта". Няма как да знаеш друг език, ако първо не владееш български, защото чрез него усвояваш чуждия език. Е, в случая - "усвояваш".