356

KORNIFAN

преди 3 години

До АнонименСледващата среда

355

Анонимен

преди 3 години

Абе кога щял да бъде концерта на Слави на Орляка?? Някой знае ли?

354

Анонимен

преди 3 години

Сега минах и покрай Орлов. Смрад.

353

Анонимен

преди 3 години

Не само оставка , но съд и затвор за виновниците за разрухата в България...............това са политици не само от ГЕРБ, но и от БСП и ДПС.................това искат нормалните българи!!

352

Анонимен

преди 3 години

Сколка тебе платил Божков скажи кукушка прапой. Протестът намалява драстично. Май не се плаща достатъчно. Току що минах до триъгълника. ПЕТ човека до палатките. Две приличат на магистрални труженици.

351

Ддд

преди 3 години

Мисля, че е крайно време да престанем да се занимаваме със зъболекарката провокатор. Жалко за децата, но никой не избира родителите си. Защо не престават да ни напомнят за нея, а твърде бързо отиде в забвение един друг факт. В началото на протестите, бяха подложени на физически и психически тормоз млади хора. Под колоните на МС. Цяла България видя. Нещо за резултатите от вътрешната проверка? Господа журналисти, моля ви попитайте. И ние искаме да знаем какво става с юнаците от шпиц командата.

350

Анонимен

преди 3 години

а тъй момчета, до март месец шъ станете професонални протестъри.

349

спомен от 15 век

преди 3 години

Народ,който си продава свободата за неплащане на данъци,не я заслужава!Трябва народа да се смени!

348

!!!!

преди 3 години

България има нужда не от нова конституция и от ВНС, а от независими и неподкупни прокурори, които не са българи(може да изберем германци, руснаци или дори китайци) и които нямат нищо общо от прогнилата БГ-съдебна система!!!

347

за Шиши

преди 3 години

Дебелян Пеевски- Шиши, дебелата *** , олигарх , мафиот и ДПС-ар беше предложен за председател на ДАНС...................няма по-голям абсурд от това!!!Все едно да сложиш вълка да пази стадото овце....................хаха!!!

346

Анонимен

преди 3 години

Радев е избран с гласовете на ДОГАН! СТАНИШЕВ се целува с МЕСТАН! КОИ предложи ПЕЕВСКИ ЗА ШЕВ НА ДАНС? МАЯ обяви, ЧЕ ББ Е ПРЕДЛОЖИЛ ПЕЕВСКИ, а знаещите английски нищо не разбраха вървяха до нея и се усмихваха на ЛЪЖАТА!

345

Анонимен

преди 3 години

Виждам ГЕРБ има много защитници..................хаха..................явно и те са крадлива пасмина............затова защитават мафиота ББ и неговата крадлива шайка!!!

344

Анонимен

преди 3 години

На изборите Герб ще спечели.Тая жалка шумкарска пасмина се чудят как да се докопат до властта, но с партизански методи няма да как стане.

343

Анонимен

преди 3 години

Крадливата партия ГЕРБ отива в историята.................спете спокойно , деца!!!

342

проруски-протести

преди 3 години

Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !

341

Анонимен

преди 3 години

Оставка, съд и затвор за ГЕРБ-аджийските крадци...........................................няма да бъдете вечни...................вече в целия ЕС знаят колко сте крадливи!!!

340

Анонимен

преди 3 години

А бе протестърчетата.Вашата работа хем сърби, хем боли. Со вчера искахте намаляване на депутатите сега пък обратното. Не прекалявайте с дро га та, че се получават фалове.

339

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 325Платените са неграмотниците, дето блеят в захлас за Радев и с-ие и руската мафия. (Не мога да си представя, че тнякой с всичкия си и без безнадеждна деменция ще го прави доброволно.) Чебурашка е светъл лъч в помията, която се излива тук. Давай, Чебурашка!

338

пенсионер

преди 3 години

До Анонимен-318Миналите избори също бяха предсрочни,със служебен кабинет на Фигуранта и друг гл.прокурор!Какъв беше резултата,такъв какъвто и сега ще бъде!Няма значение какви са изборите,с машини или без машини,важно е дали хората те искат или не!

337

Анонимен

преди 3 години

ден 1 Протестърите: "искаме промени в системата"Борисов: Предлагам промени в систематаден 45 Протестърите: "не искаме промени в системата, искаме оставка"Тоя Черепа голям шегаджия се оказа.