91

Да знаете

преди 3 години

Колко по -грозни и вулгарни думи използва, толкова повече му плащат.Оставете ги без пари лойковчетата и на другият ден ще мълчат като риби.Само 0акам да падне лойко и тогава какъв смях ще настане. :)

90

Анонимен

преди 3 години

Ван, руските агенти от България! Имаме ги 60 000.

89

Анонимен

преди 3 години

Речите на г-н Радев започнаха да звучат все по нереални не ,че няма нищо вярно не ,че всичко е мед и масло не ,че ги харесвам сегашните просто ми звучат едни заучени и неискрени фрази и по точно не подплатени едно такова, абе да се махат и да идват мойте хора казано на *** език.

88

Анонимен

преди 3 години

Радев ще бъде обвинен в държавна измяна и корупзията, затова иска оставки.

87

Чебурашка

преди 3 години

До Христо Христов...... халюцинации? Не е полезно да ррекаляваш!..... Защитаваш Радев, приятелю. Това означава, че си заедно с Отровното трио, Костя, Мая Манолова, Христо Иванов - Пинокио и всички стари политически муцуни, коитоучастват в преврата срещу законно избраните кабинет, парламент и главен прокурор.

86

Анонимен

преди 3 години

5 *** човека....Хахахахахахахахахахахаааааа....

85

Анонимен

преди 3 години

Само аз ли забелязах, руското ченге до президента, на Шипка? С очилата.

84

Г.Т.

преди 3 години

Уважаеми българи, уважаеми съграждани! Имам една идея за контра протест ... Вече им свикнахме на катуните!Вече им свикнахме да ни блокират незаконно!Вече им свикнахме на провокативните действия!Вече им свикнахме на неистовото желание да не знаят какво искат, но да го искат веднага!Аз предлагам и призовавам всички да спрем да пишем и да им лепиме минусите! Тотална неглежираност! Нека сами се удавят в собствената си злоба!ТОТАЛНО ДА СПРЕМ ДА ИМ ОБРЪЩАМЕ ВНИМАНИЕ!!!Нека видим до кога.

83

Анонимен

преди 3 години

Корумпиран президент, извършил държавна измяна, няма право, да иска оставки.

82

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаНа бесилото веднага :))) Който е против Бойко или да *** камъни в Белене или смъртна присъда, това добре ли е за вас тролчета, радетели на ЕС...хахаха

81

Христо Христов

преди 3 години

До чебурашка/63"Един от твоите лидери..." - падо ли си ял, че имаш халюцинации? Не е полезно да ррекаляваш!

80

даже е закъсняла

преди 3 години

КОНТРААТАКА: Столичани се организират да замерят домовете на Бабикян, Минеков и Хаджигенов с яйца и домати. Вижте както написа организаторът на мероприятието Борислав Ласкин във Фейсбук: - "Бихте ли се включили в блокада на домовете на триото, и законен протест със замеряне с яйца и домати по домовете им ? Триото твърди че това е законна форма на протест дали да не протестираме законно"...

79

Последния...

преди 3 години

Не вярвам на политици както и на 85% от българските медии.Всеки пише и говори за всичко а от нищо не разбира направо не ми се коментира...

78

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... Радев е изменник, Радев ни управлява.... Радев е национали предател и срам да България. Опасен и вреден е и със своите призиви настройва една част от българските граждани срещу другата.

77

Реалист

преди 3 години

До 92. Ами не виждам по - голямата част от народа да протестира. Виждам няколкостин и рядко няколко хиляди. Това ли е народът? А ти какво мислиш няма никакво значение. Защото ти си никой.

76

Радеф е радост

преди 3 години

Горд ВВС генерал, Водил сражения единствено с пиздата на Деса под юрганяЗагубил поради липса на твърдостВечна слава на героя!

75

Анонимен

преди 3 години

Какъв боец какви пет лева циркове на ДПС.

74

Анонимен

преди 3 години

Тъжно, тъжно... Каква нация сме щом дори и националните символи използваме за политически цели

73

Анонимен

преди 3 години

Гавазите на Фигуранта - метежници от сектата "русофилско братство" !

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 72Че кога на полицията им е пукало за нормалните хора, ако има такъв случай сподели го :)))