81

Анонимен

преди 3 години

Махнете тази новина вече. И неделята ли искате да ми развалите , почивката ми ?От сутринта ли ще ми разваляте настроението с тъжните новини за Навали ?

80

Анонимен

преди 3 години

Презобал е херца

79

Хххх

преди 3 години

До Анонимен 56и каква е тази отрова която те кара да крещиш от болка!!!Ако е толкова специална отрова тя не трябва да оставя следи и жертвата не трябва да разбира че е отровена преди да е станало късно...А и руските лекари съобщиха че са предоставили диагноза на семейството му, което най-вероятно е поискало тя да не бъде разгласяна....

78

Хххх

преди 3 години

До АнонимеН 60Ами 12 часа не стигат когато търсиш отрова....а такава трябва да бъде намерена дори и да няма...нищо не разбираш от политика и манипулация на масите.

77

Щирлиц

преди 3 години

Предателите свършват бавно и продължително.Сещам се за един с белег на челото,пример за подражание на всички предатели.

76

Казуар

преди 3 години

Голямо активизиране на русоидите.

75

Приказки без край

преди 3 години

......Отровил Путин Навални и после дал разрешение да го откарат в болница в Германия за да видят там лекарите какво му е и от какво е отровен .......... Ебаааси. Тролски хумор.

74

Анонимен

преди 3 години

Наркотиците не прощават.Особенно като ги съчетаеш с много водка и успокоителни.

73

Анонимен

преди 3 години

Немските лекари са много добри, дано да му мине скоро

72

Анонимен

преди 3 години

Това че народо-населението изпростя до N-та степен в последните 30 години е ФАКТ неуспорим но такива глупости като отровеният навални който руснаците-"отровители" го пуснали в Германия буквално обижда интелекта и на най-простият овчар.Как точно си представяте товаришчите да отровят някой а после да го пуснат при враговете които да получат доказателство за престъплението?!?!?Отивате твърде далеч в манипулирането на стадото.

71

???

преди 3 години

Защо е на Кремъл да отравя Навални? Той е безобиден блогер за КремълЗападняците просто нямат друг избор освен Навални, за това го набеждават че е опозиционер.

70

???

преди 3 години

УКРАЙНА Е ИМАЛА СОБСТВЕНА ТЕРИТОРИЯ ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕ В СССР!*************************************************************Къде на луната??? И там не може да е защото луната е македонска както знаем.

69

Анонимен

преди 3 години

до 70 А.Н. Седиш и мислиш и по едно време гледаш само седиш с поглед размътен от ракията, ха ха ха, нали си форумен мислител

68

Анонимен

преди 3 години

Приключен е Альоша...

67

А. Н.

преди 3 години

Абе седя и си мисля, какво произведено във великата Русия имам, ами нищо даже водката им е калпава добре, че изнасят ку...ви и отрови та да се гордеят. Язък за нещасния народ, нямат късмет.

66

Анонимен

преди 3 години

Ако беше отровен до сега да бяха изревали на умрЕло.Извода е че всичко е пунта-мара "а ла Боко"Бил отровен ама не съвсем.Щял да умре ама не съвсем.И т.н.Пропаганда тип Гьобелс.

65

Ром'с

преди 3 години

Да не се забраая и че Русия води войни ...и има много млади загинали ... и Това да се има предвид, когато се сравнява продължителността на живот в у нас с Русия..

64

Анонимен

преди 3 години

Навални на избори не може да вземе и един процент от глассовете. Така, че кой се интересува от тази плюнка; На Кремъл той е нужен жив като клоун , който да весели руснаците. Има и доста финансови далавери и срещу него се водят разследвания. Така че скоро ще го доизцерят

63

Анонимен

преди 3 години

починал е следобед? (

62

Гостенин

преди 3 години

До Анонимен 24И поради какво победителите все още живеят във землянки и сламени покриви?Явно съм гледал музей на село, а?\да ви имам у победителите!