236

Анонимен

преди 3 години

До До 276Никой не се притеснява от РЕДОВНИ избори, само от НЕРЕДОВНИ- ПЛАТЕНИ ИЗБОРИ.

235

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ в момента са на власт с рекордно ниска подкрепа от началото на създаването си. Само най-бетонните милиционерски глави и патологичните случаи ги подкрепят, извън заинтересованите, дето са на хранилка там. Това прави 12-15% максимум.

234

СССР

преди 3 години

Тези които преди години гласуваха с 2 ръце за Р. Радев сега го плюят. Тоя народ просто незнае какво иска.*** народ, слаба държава...

233

Юсуф помака

преди 3 години

Да живее майка Индия!

232

Чебурашка

преди 3 години

Преди месеци Радев и шайката му оскверниха паметта на Апостола като освиркаха и ругаеха политическите му опоненти. Днес са осквернили паметника на Шипка като са се барикадираха в него и с пуснаха лозунги. Питаме се каква ли още българска светиня ще оскверни и омърси фигуранта с присъствието си?

231

Сата НАТО

преди 3 години

БОРИСОВ ИЗДИГНА ЦАЧЕВА КОЯТО ХОРАТА НЕ ИСКАХА-----Борисов издигна урода Цачева само за да омаловажи победата на Радев - защото нямаше какво да извади срещу него. Дори самият той, Боко, да се беше кандидатирал, нямаше да спечели срещу Радев. Затова предпочете да се подиграе с избора на държавен глава - все едно просто не се яви. След това разигра комедията с подаване на оставката си и едвам хванаха властта с помощта на четири партии-патерици - Воля, Атака, ВМРО и НФСБ.

230

А Д.Радева

преди 3 години

къде е?

229

Майна

преди 3 години

Този, който накара БМБ да предложи Цачева за президент, като отхвърли Плевнелиев за втори мандат, ЯКО ГО ЗАБИ В ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. СЕГА СЕ ВИЖДА ОЩЕ ПО- ЯСНО. ТРЯБВА ОТНОВО ДА СЕ БОРИМ ПРОТИВ К.ОМ.УНЯ.ГИТЕ И ТО - РУСКИТЕ. БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ!!!

228

Анонимен

преди 3 години

Всъщност нямаме президент! Говори корнелия!

227

Анонимен

преди 3 години

БОГ да прости загиналите за свободата на БЪЛГАРИЯ! БОГ ДА НАКАЖЕ ТЕЗИ ХОРА КОЙТО ЗАД ДОБРО ПРАВЯТ ЗЛО 111

226

Сата НАТО

преди 3 години

гласували за нещо ново-700000 от които сега,повече от половината съжаляват!------Това как го изчисли? А гласувалите за банкянското ***, които сега съжаляват? А негласувалите за Радев, които сега го подкрепят? Някакви тапотии си изсмуквате от пръстите, ми се струва.

225

Анонимен

преди 3 години

Цачева се справи с гласуването с чужди карти! Имаше подход към различни партии и придържайки добър тон!КОГАТО ИЗБИРАШ ЖЕНА ЗА 1ДЕН ГЛЕДАШ КРАСОТА И ...,КОГАТО ИЗБИРАШ ЖЕНА ЗА ПРЕД ОЛТАР,ГЛЕДАШ ДРУГО!НИЕ ГЛЕДАХМЕ ЛЪСКАВИ КОПЧЕТА!

224

пенсионер

преди 3 години

До Анонимен""2 500 000 избраха Румен Радев за празидент пред този на ГЕРБ"Горе долу около два милиона...да.Интересното е,ако ги разпределим какво се получава-БСП-500000(толкова им е електората);ДПС-300000(толкова им е електората);наказателен вот срещу Боко-5000000;гласували за нещо ново-700000 от които сега,повече от половината съжаляват!Та какво остава като фенове-2-300000!

223

Анонимен

преди 3 години

До СССРБезплатен обяд ням!Изстрадалият български народ плати на "освободителя" си пари на стойност 32 тона злато!Не,не искам повече този "освободител"-никога!!!!!!!

222

Неадекватен президен

преди 3 години

По-застрелян президент България не е имала досега. Застане като истукан и чете и срича написания му текст, като че ли препрочита и срича устава на армията ! Жалко за България - случихме с най-некадърния президент ...

221

Анонимен

преди 3 години

Избрахме пагон и шапка! РАДВАЙТЕ СЕ НА ИЗБОРА, ПОЛУЧИХМЕ ТРАУРЕН АГЕНТ И ЗЛОБНА СВЕКЪРВА, ПРИ ТОВА ВОЙНСВАЩА!

220

Анонимен

преди 3 години

В ГЕРБ ИМАШЕ ЕДИН ПРОАМЕРИКАНСКИ ПОЛИТИК И БОРИСОВ ГО ИЗГОНИ ЗА ДА СТРОИ РУСКО-ТУРСКИ ПОТОК.

219

Анонимен

преди 3 години

Народа гласува за Радев за да не може да се върне едноличната власт.

218

Анонимен

преди 3 години

Бойковите червенотиквеничковчета плюят опорни точки хахаха

217

Анонимен

преди 3 години

До анонименМНОГО ХОРА ГЛАСУВАХА ЗА РАДЕВ ЗАЩОТО БОРИСОВ ИЗДИГНА ЦАЧЕВА КОЯТО ХОРАТА НЕ ИСКАХА. БОРИСОВ СЕ ОПИТА ДА НАСИЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ДА МУ ДОКАЖЕ ЧЕ И МАГАРЕ ДА ПРЕДЛОЖИ ЩЕ ГО ИЗБЕРАТ, СЕГА НАРОДА СИ ВРЪЩА НА ТОВА УНИЖЕНИЕ.