14

Анонимен

преди 3 години

Давай генерал Радев, моят президент. Избран от народа а не сложен като Боко от някоя си партия. Бокича никога не е избиран от народа никога.С теб сме президент Радев, единствения който се противопостявя на мафията

13

Анонимен

преди 3 години

Пътят към конституционни промени минава през незабавната оставка на правителството и главния прокурор, саморазпускане на парламента и предсрочни избори.О С Т А В К А на премиера!

12

Чебурашка

преди 3 години

Най-добре е сам да се сети да си затвори устата. Защото винаги когато я отвори лъсва посредственият му интелект, злобният и отмъстителен характер и силно нараненото му его. Това същество е в състояние да очирнихи омърси и най-светлата идея само със своето присъствие. Да пореден път нарушава конституцията и по същество прави опит за държавен преврат призовавайки за разпускането на законно избраният парламент и оставка на законното правителство. Радев отдавна е вреден и опасен за България!

11

фигурант

преди 3 години

Дай боже и боко да прави такива ФИГУРИ в небето със самальота,но ще напълни бельото.

10

Анонимен

преди 3 години

Охо това е ново. Вече се изживява като жертва. Няма ли кой да му припомни, че въпреки всичко е президент на РБ. От два стола та на земята. Може би все още има вариант за някакъв приемлив завършек на службата си към народа, при все, че показа че е случайно попаднал, не разбрал къде, но добре се забърка в каквото не трябваше.

9

Анонимен

преди 3 години

Кое му е великото? Я ни обясни :)Вели са тези дали живота си днес да имаш държава. Охльов копейков тролев

8

Сата НАТО

преди 3 години

Браво, г-н Радев!Не гласувах за Вас, но Вие сте бил Правилният човек!

7

Анонимен

преди 3 години

Радев и той е от шайката правоверни натовци и евроатлантици, но поне не е мутра. Лошото е, че показа много силно его и нямаше сили да преглътне когато Борисов се изгаври с него и влезе в президенството с полиция да арестува хората му. Няма сила за държавник, и той си е обикновен българин.

6

Анонимен

преди 3 години

Радев,неправилно водиш войната с мафията, на теб и на твоята бандичка ви липсва смелост. Така ще претърпите поражение,което вече се очертава.

5

Край

преди 3 години

Радев гласувал съм за тебКажи им да не бият майки с децаМъцни нещо

4

Анонимен

преди 3 години

Този трябва да бъде съдена за опит за държавен преврат и шпионаж в полза на Москва.

3

Браво

преди 3 години

Точно така, народа е зад теб.Единственият свестен президент, всичко останало до сега беше леш.

2

Бау

преди 3 години

"президент" ... Само по документи.

1

Анонимен

преди 3 години

Ужас. Там се мълчи и се почита хилядите дали доброволно живота си за България! Срам!