101

НАВАЛНИ ЛИ!

преди 3 години

Алексей Навални не само ще оцеле след отравянето, но след две години той ще стане държавен глава на Нова Демократична Русия, след битката при Армагедон...

100

Ин Сайдър

преди 3 години

Тва, дето го е пил Навални не било чай ами ирландско кафе със съдържание на кафето под 5%. Ударил е 3 кафета на екс да утоли жаждата, 4-то и 5-то докато си преглежда имейлите, останалите... бройката се губи от делириума

99

Анонимен

преди 3 години

Много им калпави отровите на руснаците,всички уж отровени оживяват. Наистина ли може сериозно да се мисли че това е възможно? Спрете с тази демонизация на Русия! Ако това беше така кой щеше да го пусне в Германия.

98

Анонимен

преди 3 години

Ами на пълно логично е западните му господари да се отърват от него, толкова пари на вятъра

97

Анонимен

преди 3 години

Ха ха, опозиционер, че пък и някой ще го трови, знаете ли колко процента събира на избори тоя, 1% направо страшна заплаха за Путин, западните марионетки като тоя ги тровят тия дето им плащат за да имат повод да лаят против Русия.

96

Стига лъжи

преди 3 години

До ДааааИзобщо не са му пръскали киселина в лицето, нито е ослепял. Хайде стига с лъжите и изкуственият героизъм! Зелена боя са му пръснали, мноооого то обичат затова.

95

Анонимен

преди 3 години

Колкото Скрипалите бяха отровени, толкова и тоя... Че той не е никаква заплаха за властта в Русия. С мижавите му 2% ... ха, ха... Просто неефективен се оказа за спонсорите си. Като Немцов, дето го отстреляха сами.

94

джо

преди 3 години

Между другото, Навални не отива на лечение а на семинар. Там ще мине няколко лекции и инструктаж за по нататъшни действия в "борбата" с лошия "владетел" на Кремъл. То и с заплащането трябва да се уточнят щото напоследък стана малко сложно. След като затегнат редиците, ще се върнем от ЗАПАД да чакаме сгоден момент за нови борби с "ЛОШИТЕ" зер всичките лоши работи идват от Русия и ако Навални спечели всичко ще тръгне по мед и масло.

93

джо

преди 3 години

Статията е изсмукана от токсичните западни медии за които хора като Навални са необходими да пишат небивалици. Принципно нашите "велики" журналисти ,пишат с големи подробности за Навални, който не е фактор в Русия.Освен око не се случва нещо здравословно за което вечно са виновни в Кремъл. Но не споменават нищо за Асанж, арестуван и държан незаконно в затвора, здравето на когото също е разклатено. Навални е политическа "бита" карта , поставил чужди интереси пред тези на Русия.

92

Идеалист

преди 3 години

Мога само да кажа, че държавните служби не са замесени. Просто нямат изгода от това. Навални не представлява заплаха за официалната власт в Русия. Не далеко мисълта да са го направили чужди агенти! Ако някой искаше да убие, най-лесно и безопасно е да го заразят със виролентен щам на Ковид 19, взет от храчките на интубиран от тази болест.

91

Д

преди 3 години

Нищо му нама кой знае къде е хойкаше пак путин виновен

90

11

преди 3 години

Никой.

89

Христо Христов

преди 3 години

Обективно погледнато немското разузнаване bnd е машата на янките за мръсната работа в европа.Така, че най-вероятно немци с куфарчета са физическите извършители, а поръчителите са в ленгли.

88

Барба Ганьос

преди 3 години

Друг път ша знай - да не рита срещу власта, да не хапи ръката, която го гали, да не пиkae срещу вятъра...

87

Хххх

преди 3 години

И от къде разбрахте че е отровен....джурналисти ...същото като с Скрипал....бил отровен ама ингилизите не поканиха международни експертна група в която задължително трябва да има руски специалисти за да се види колко е бил отровен....вземете да се завършите журналистика а....драскачи

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89Що, тя да не се "самоуби"?

85

ПУТИН

преди 3 години

Наш агент е Навални, има досия не чисто, чисти не слагаме. Само на десни прозападни политики позволяваме да са ни опозиция. ДПС направи Атака, а тя ги направи БКП, БСП направи ГЕРБ. Демократите с Бърни Сандърс възбуждат десните да гласуват за Републиканската партия, и чрез черните. Републиканците карат черните и латино, да гласуват за демократите. Важното е да няяма истинско ляво, а всички да се прибераат в приемливи партии, които са конете на олигархията.

84

ДЪЛБОКА ДЪРЖАВА

преди 3 години

Забллуден е всеки който мисли, че руската олигархична (кпсс-кгб), неолиберална дясна, фашистка, власт, не е поставила всеки политик и журналист, поставена опозиция, че цялата значителна опозиция не е от агенти на статуквото. ТАКА Е И В САЩ И В БЪЛГАРИЯ

83

ДЪЛБОКА ДЪРЖАВА

преди 3 години

*** е всеки който мисли, че руската олигархична (кпсс-кгб), неолиберална дясна, фашистка, власт, не е поставила всеки политик и журналист, поставена опозиция, че цялата значителна опозиция не е от агенти на статуквото.

82

Анонимен

преди 3 години

Империята на злото естествено!Егати въпроса.