248

Анонимен

преди 3 години

Другарите ocpaха Бузлуджа, днес е ред на Шипка.

247

Словянин

преди 3 години

Робство в Русия? Сега сме под робство на ФАЩ- и европейските банки и корпорации.

246

Анонимен

преди 3 години

Не превъзнасяйте "колко хубаво сме си живели"Това е една огромна лъжа.Прочетете спомените на майката на Вазов за бягството на българите в Балкана от турските пълчища по време на Руско-турската война. Почти всички са били избити.За жителите на Стара Загора, които са избити, когато турците влизат при отстъплението на руснаци и опълченци.Турците на тях си изливат злобата.

245

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПри ЕС и НАТО и западното партньорство България е първа по смърност в светатова на сайта на руското посолство ли го видя? България има 75г продължителност на живота, а Русия 69. Факт.

244

Минев

преди 3 години

Радев, ако четеш това - можеш ли да скачаш с парашут ? Скачал ли си някога, защото аз бях там......За нищо не ставаш

243

emigrant

преди 3 години

До 1877Дали е вярно или не ти самия не знаеш?!Когато руските войници навлезли в градове и села,робството в Русия било в апогея си,а те се шашкали от красивите и богати Копривщенски къщи,които могат да се видят и сега!Взели да се питат,какви роби и кого и от какво сме тръгнали да го освобождаваме! В моя град плащали данък на султана,турците да слизат от конете си,да преминават пеша,за да не плашат децата и жените!Помощникът на главнокомандващия руската армия,полковник бил с родители,крепостни?!

242

Анонимен

преди 3 години

Радев, ти си най-голямото падение в политиката.Не мога да си простя, че се подведох и гласувах за теб

241

Пенева

преди 3 години

Съгласна съм. На един мъж,виж му първо семейството. Да оставиш две уникални деца и прекрасна съпруга и да паднеш толкова ниско. Е какъв мъж си Радев..

240

Николова

преди 3 години

Пълен шушон е Радев. За нищо не става. Виж каква жена е оставил за да вземе тази кобила. Луд човек.

239

Колев

преди 3 години

Радев е СРАМ за България. Как има по очи да продължава. Срамувам се от президента .

238

Калеко Алеко

преди 3 години

До зверствата ... Най-големите зверства в България, през 20 век, се извършиха не от американците чиито бомбардировки убиха 2 хил. българи в условия на война, а от ордите на Сталин и от тукашните ***, които избиха, прокудиха и изпратиха в лагерите на смъртта в Белене, по подобие на Гулаг, българската интелигенция и установиха еднолична диктатура, наречена "Диктатура на пролетариата" ... Това е и най-големия геноцид над българи в по-новата ни история ... !!!

237

Анонимен

преди 3 години

Със Русия днес съгласнида застанем брат до брати да станем сопричастнив този неин подвиг свят.Долу всички спекуланти,да сломи се техний рог;да смирят ся интриганти,да живее руский бог!

236

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоЗа България да застане срещу Русия,означава смърт и ново турско робство,ЕС не ни пречи,нашето място е в ЕС,но не сме и срещу Русия,а Турция да си гледа Азия и новия газ

235

акуд

преди 3 години

чехъла само чака подобни национални поводи да бълва комунистическа пропаганда. радев ако обяви , че утре ще изнася реч на някое место без важна дата за Българите се обзалагам, че ще иа 10 човека и една телевизия

234

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... Чест прави на президента Радев..... "Президента" Радев е в състояние да омърси, принизи и опошли и най-чистата идея. И го прави с мерак!

233

Анонимен

преди 3 години

Българите са живеели сравнително заможно при робството, били са предимно селяни със земя която им е принадлежала на султатана, но те са разполагали с нея като своя и са я наследявали. Децата си пращали да учат във Виена и западна Европа, а те след като се изучили вместо да се хванат да мият улиците на Запад или да гледа болни старци западняци, се връщали в България при робството да стават учители по селата, защото е имало много деца и нужда от учители и е било много престижно учител на село.

232

Калеко Алеко

преди 3 години

Шипка отдавна не е паметник на българската същност, опорочиха я такива като Импексова, Кремълският парашутист Радев, тези от партия Възраждане и джихадистите от войнските съюзи "Васил Левски" и "Шипка", които се гаврят с българските светини превръщайки ги в проруски фетиши...Дори и Вазов, който като изявен русофил написа възторжената Ода "Оо Шипка", впоследствие написа и едно друго стихотворение...О,руси,о,братя славянски,защо сте вий тука?Защо стедошли на полята балкански,немили неканени гости

231

зверствата

преди 3 години

Не Русия, а САЩ бомбардираха България и избиха хиляди цивилни българи без никаква причина.

230

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе можеш да излъжеш турчино,хората са били грамотни и има достатъчно записки на турските зверства от очевидци от тогава,моята баба също ми е разказвала как нейните прароднини са били деца брат и сестра,когато са избягали от турските кланета,скрили са се в една воденица и са стояли гладни две седмици там от страх,да не ги намерят турците и ги убиятЗатова умишлено исушихте и стария бряст в Сливен на който турците са бесели българите,за да няма свидетелства за историята,но ИМА!

229

Анонимен

преди 3 години

При робството Султанът е давал земята си на българите доживотно и с право на наследяване да я обработват, и е събирал десятък от произведеното. Имал е интерес от повече българи и от повече производство. А днес при западната васалщина Западът има нужда само от евтини черноработници и пазар за стоките си, България не трябва да произвежда, затова българите живеят в мизерия и през последните 30 години мизерият изпрати в оня свят 2 милиона българи.