250

Сухиндол

преди 3 години

Да спрат протестити кОгат аз им казуу

249

До 290

преди 3 години

Министър председател ще е безпартиен младия премиер с харема а не твоята Нинова ***

248

коко

преди 3 години

Истината боли но тя е такава ,правете колкото си искате стачки бунтове мнението на народа отдавна не струва нищо ние сме стадо овце не бикове а овце каквото кажат цру и другите кукловоди от запад това ще бъде

247

Прасчо

преди 3 години

Гласувам за всеки които е против - герб ако ще това да е корнелка с бсп

246

Златена

преди 3 години

Ако на есен има избори в България пак няма да гласувам за да се насерят от яд в гащите дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов гъзоблизците на малоумния арменец Армен Бабикян и дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи.

245

Златена

преди 3 години

Ако на есен има избори пак няма да гласувам за да се насерят от яд в гащите дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов гъзоблизците на малоумния арменец Армен Бабикян и дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи.

244

Плоскландия

преди 3 години

Земята е плоска. И всички *** живеят на най плоското.И пишат плоски работи.

243

Златена

преди 3 години

Има една истина и тя е малоумния арменец Армен Бабикян си е купил дипломата за адвокат.

242

Анонимен

преди 3 години

Каза боцо и си щипна джобни от чекмеджето.

241

Анонимен

преди 3 години

Времето работи срещу родената в мъртва Утробатригодишна Злобана Фигуранта Прокоба !

240

Златена

преди 3 години

Ако на есен има избори в България пак няма да гласувам за да се насерят от яд в гащите дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания гъзоблициге на малоумния арменец Армен Бабикян и дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене прогестиращи българи.

239

Анонимен

преди 3 години

До някоя сиВ БАН винаги е така.Правят струват, в крайна сметка основното, от което се интересуват е далисъответното тяхно начинание ще има някакво въздействие върху кариерното им развитие.След като ЕС мълчаливо подкрепя Б.Б., има си хас хранениците от БАН да рискуват да си загубят рахата.

238

Бабикян

преди 3 години

Да, онези, които потрошиха колата на жената на Ситняково бяха все преподаватели и техните студенти. Видяхме ги добре! И тези, които се събират при президентството и клечат на фонтана също са видни млади интелектуалци. Един искал да се изкъпе онзи ден във фонтана, но не му разрешили, представете си! А пък в Пловдив, представете си кметът не им разрешил да се разгърнат.

237

Браво

преди 3 години

До 555Ванката Министър Претседател!Тогава цъфтим, като майска роза!Как може да се връзвате на шута на ВИС? Тази чалга направи от мозъците ви боза!

236

?

преди 3 години

До ASANРещих да прочета, какво мислиш? Не зная турски и исках да ползувам превод, но защо преводача разпознава азърбайджански и не превежда?

235

555

преди 3 години

Слави - президент!

234

Ами

преди 3 години

До Анонимен 314Когато намерят шкафче с евро и злато! Иначе аз мога да извадя снимки и на камион пълен със злато!

233

Оставка

преди 3 години

Мутри вън е бунт срещу пороците на системата, чийто символ е Борисов

232

1

преди 3 години

До Алекс2,тиквата,това ли прави,под полата, на барселонската,но тези дни няма да може,арестуана е за пране на пари,в особенно големи размер,а от там ,и чекмеджето няма да я спаси,там прокурорите не носят ,каскети.

231

Анонимен

преди 3 години

С идването на Иванчева стана ясно.Мафията си има протест.