132

Шефа

преди 3 години

Националното историческо събитие , което се чества , и на което са поканени всички българи и Президент Радев е организирано от Национален Ротари клуб !Този клуб е забранен от монархофашистите , а след 9 .09. 44 година и от комунистите!Та къде ГЕРБ умниците видяха партийно мероприятие на БСП!Може да се страхувате от БСП , но още е рано - малко по-късно във времето ще започнете истински да се страхувате , хайдуци такива!

131

Какъв е проблема?

преди 3 години

Колко пъти Бойко е правил гербаджийска пропаганда за държавна сметка? Преди последните избори колко ленти (и на вече открити предприятия) отряза. А сега гербаджиите реват за едно тържество на Шипка. И за какво? За това, че там ще бъде президентът Радев, а не Бойко.

130

Анонимен

преди 3 години

Кебапчета ще има ли за слугите на Фигуранта и мафията БСП? Техните фенове само затова ходят по сбирките им.

129

До този с

преди 3 години

евроатлантическите партньори.Много елементарно обяснение,политическимотивирано от сегашна гледна точка.Политическата мотивировка на гледнататочка на Русия преди 143 години е друга-мечта за контрол над Проливите,аположението в БГ в случая е само повод за войната.Ако не беше той,щеше дабъде друг,но винаги свързан с нас,защото няма как да се стигне до Проливитеосвен от север(от нас)или от Изток-Анадола,което е било нереално.

128

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130"те са от другия отбор"Аз имам други спомени от времето когато Путин и Ердо се прегръщаха и целуваха. Тогава вие бяхте "от другия отбор"

127

Анонимен

преди 3 години

Шипка е олицетворения на Българина за свобода и чиста и свята република.Свързвам Шипка с Левски и Ботев.БСП е олицетворение на партизанищина и грабежи.Свързвам БСП с Ленин, Сталин, Г.Димитров и т.н. отявлени диктатори!!БСП няма място на Шипка!

126

Анонимен

преди 3 години

"На Балкана е толкова широко, хората могат да стоят на 5 м, смята той."Чакаме снимки на хора застанали рамо в рамо. Червените знаменца с роза или сърп и чук пред трибуната с московския фигурант са опция.

125

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ и Десните могат да направят една литургия в памет на турците, пострадали от руснаците при Шипка и на 3-ти март.Те са от другия отбор.

124

Истукан

преди 3 години

Нито ще гласувам за ГЕРБ, нито за БСП, така че да си налягат парцалите и двете партии и да освобождават парламента час по-скоро. Ако не се махнат доброволно, ще има метеж пред парламента и ще ги изкарваме един по един.

123

До 119

преди 3 години

Ами какво да прави там?!?!Да стои до червената ти баба и да ръкопляска на червения ти президент-фигурант!!!

122

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта щял да пуска фърчила на баира под Шипка.

121

Анонимен

преди 3 години

Гербаджиите да слагат потурите и фесовете и да се съберат в подножието на Шипка, където им е мястото.

120

Гробарите

преди 3 години

Съвсем откачиха. Налитат на всеки. *** илитерати.

119

Мунчо

преди 3 години

Какво е това "РОТОРИАНЦИ" ? А прочетох в "ГУГЪЛ". Хора с много пари и връзки. Демек като бившата БКП номенклатура. Под небето нищо ново. Колелото се върти, а ние, обикновените граждани сме все отдолу.

118

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ и Десните вече 30 години викат за другия отбор по време на честванията на Шипка и 3-ти март.Викат вече 30 години за турците и против руснаците на 3-ти март.

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 121Не разбира се, Радев е там, пък и той гледа да избягва национални събития :) Ако ще почита някакво събитие, предпочита да е рано сутрин или по тъмна догба, предпочита спокойствие :))

116

Истукан

преди 3 години

Двама се карат, трети печели.

115

Анонимен

преди 3 години

Тогавашният Путин изгонва тогавашния Ердоган, а тогавашния Меркел прави Берлинския конгрес и връща обратно на Ердоган спечеленото от Путин за България.

114

Анонимен

преди 3 години

Само да попитам неандерталеца от Банкя ще бъде ли на Шипка утре и ако не, тогава защо?

113

Анонимен

преди 3 години

Турция е била евроатлантическия партньор на Великобритания през 1877 година, а Русия изгонва евроатлантическия партньор Турция от България. ГЕРБ не празнува, те плачат за изгонения евроатлантически партньор от Русия.