8

Пак гласувайте закур

преди 3 години

Това са фалшиви статистики и всички знаем как става. Хотелите слагат мега скъпи цени за нощувка, който никой нормален човек няма да плати. После вписват "гости" на хотела, които реално не съществуват, но уж са на почивка при тях. Отчитат разходи и престой със завишените си невероятни цени. Плащат едно 9% ДДС и честито, изпраха си милиони. Ако направите статистика, ще излезне че именно сега е най-успешното лято на българското черноморие в българската история. гласувайте за герб и видими резултати

7

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Защо сравнявате Обзор с По(д)морие ?!В Поморие например, паркинга за летовници е безплатен, както и в Равда.В Община Поморие пръскат срещу комари и т.н. ...

6

българин

преди 3 години

Вчера бях на Иракли.Разочаровах се виждайки че са затворили паркинга за автомобили и са направили друг такъв в полето в прахта и калта! Плажа е пълен,*** до ***.Никога не е имало толкова хора до сега през годините! Иракли вече не е същият за съжаление!

5

Атанас Велмазов

преди 3 години

Специално за Обзор, Приморско и Созопол сезона е по-силен отвсякога, почти навсякъде по южното черноморие е пълно !

4

българин

преди 3 години

В този момент съм на плажа в Обзор! Пълен е с туристи.Чува се румънска,българска,украинска,немска и френска реч! Кръчмите са пълни вечер.Цените са нормални както в София примерно. Времето е яко горещо днес.За провален сезон не може да се говори а само че беше кратък! Големите хотели са празни почти! Но пък малките са пълни!

3

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта подготвя преврат, а от морето не може да се съберат и два батальона руски танкисти !!!Май и този 9'ти септември няма да го огрее.Шипка я превърна в стената на Плача !

2

Мен самият

преди 3 години

Минах през Обзор преди ден. Сравнение с миналата година е много по-слабо. В Поморие също си личи много, особено поддръжката на плажовете.

1

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че няма да има. Тук в България тоя вирус ходи по домове за възрастни и малограмотни хора, щото лесно се манипулират.